Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Moyes: Behöver höja oss

Direkt efter 0-3 förlusten fick David Moyes som vanligt svara på Sky Sports frågor om matchen. Han anser att man ligger ett par nivåer bakom Macnhester city i dagsläget, och som vanligt ger han svar på frågan om lagets säsong.

”Jag tycker att vi har spelat väldigt bra och det är den standarden som vi behöver försöka att upprätthålla vid detta stadiet. Vi behöver spela bättre. Vi behöver komma upp ett par nivåer i vårt spel och vi är inte riktigt där än.”

”Vi började inte matchen på ett bra sätt, och de första 15 minuterna var de riktigt bra och vi släppte in ett mål inom 45 sekunder så vi fick inte riktigt det utgångsläget som vi ville ha.”

”Jag tycker ändå att vi kom in allt mer i matchen i slutet av första halvlek och fick bättre chanser. Fram till det andra målet hade vi chanser, men tyvärr så gick denna kväll inte tillräckligt bra för oss.”

På frågan om hur han ser på Uniteds miserabla säsong ger Moyes ett liknande svar som han har gett hela säsongen:

”Jag har vetat att det skulle bli ett tufft år för oss, ingen tvekan om det, men jag hoppades att vi skulle kunna utmana mer och ligga närmare tabelltoppen än vad vi gör i dagens läge.”

Pellegrini: Viktig seger

”Det var en väldigt viktig psykologisk vinst då det var en utav tre stora matcher som vi har kvar, och det var mot ett tufft motstånd som Manchester United,” säger Pellegrini till Sky Sports.

”Vi fortsätter försöka att ta in poäng på Chelsea, Liverppol och Arsenal så det är väldigt viktigt att plocka poäng [i en match som denna].”

”Vi behöver ta fler poäng än de andra lagen [över oss], men du vet aldrig hur många poäng du behöver ta [för att försöka säkra titeln].”

Bortalaget har nu inte släppt in ett mål på fem matcher i Premier League, och Pellegrini är glad över detta:

”För mig är det väldigt viktigt att hålla nollan. Det är viktigt att göra mål men idag så jobbade vi väldigt kompakt som lag [och släppte därför inte in något mål].”


Källa: SkySports.com