Spelarbetyg: United – city

United åkte på ytterligare en tung förlust när man på tisdagskvällen fick se tre mål ligga i egen målbur under matchen mot stadsrivalerna Manchester city gick vinnande ur striden.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea
5

Spanjoren släppte in tre mål, något som han kanske inte kunde ha gjort så mycket åt, men utöver detta gjorde han inte mycket bra. Fin räddning på Dzekos skott, men läget var det De Gea själv som bjöd på. Inga lyckade utsparkar alls idag, känns anno 2011.

Rafael
4,5

Han hjälpte till så mycket han kunde, men lyckas inte alls. Bra första brytning till första målet, annars borta. Slog två lyckade inlägg på HELA matchen, något som tyvärr är hans signum för säsongen.

Rio Ferdinand
5

Åldern börjar ta ut sin rätt. Ferdinand hade inte kommunikation med resterande försvaret. 0-2-målet får stå på Ferdinand, då han bara släppte markeringen på Dzeko.

Phil Jones
6

Knappt godkänt, men han hade otur idag. Stod för många brytningar som räddade laget ytterligare. Dock ren och skär otur när han styrde bollen till Touré till sista målet.

Patrice Evra
4

Nej, detta håller inte alls! Släppte Dzeko i djupledslöpningar flertalet gånger, struntar helt i sina defensiva förpliktelser.

Tom Cleverley
4

Utbytt efter 46 minuter. Cleverley fick inget orndat under sina 45 minuter på planen. Ser mest ut som en förvirrad kyckling på planen.

Michael Carrick
5

Länge sedan man sett Carrick missa så många passningar. Har det faktum att han spelat mittback förra matchen satt sig i huvudet?Spelade långt ner idag, utan att göra någon större nytta.

Marouane Fellaini
5,5

Utbytt efter 66 minuter. Var faktiskt den bästa av innermittfältarna igår, inte för att det säger så mycket. Skillanden nu från det att han kom till United är att han vägar slå några längre bollar. Hade ett läge som han inte lyckades få någon bättre träffa på.

Juan Mata
5

Kom igång efter ca 25 minuter, men det hjälpte föga då rekordvärvningen försvann ut ur matchen efter halvtid. Ser väldigt obekväm ut i de 4 positioner Moyes sagt till honom att hålla.

Wayne Rooney
6,5

Uniteds bästa spelare, Uniteds enda spelare som kämpar. Trots alla miljoner han håvar in så märks det att han jobbar med hjärtat. Ingen annan spelar ta en löpning hem, Rooney var sista man ett par gånger i matchen.

Danny Welbeck
5,5

Utbytt efter 77 minuter. Tyvärr så lyckades han inte bra, men det var spelaren som fick United att komma igång igen efter de tunga första 15 minuterna. Försvann helt i andra halvlek att jag trodde att han blivit utbytt i halvtid. Förvånad blev jag när jag såg att han blev utbytt efter 77 minuter.

Shinji Kagawa
5

Inbytt efter 46 minuter. Kagawa hittar inte sitt rätta jag i Manchester, och det är tråkigt att se. Såg ingenting utav nytta från japanen idag, dock snäppet bättre än Cleverley (vilket inte säger så mycket).

Antonio Valencia
5

Inbytt efter 66 minuter. Meh! Han försökte lite, men är borta hela matchen. Visst blir kantspelet lite bättre när Rafael och Valencia är med, men han har fortfarande inte samma kvalitet som för två säsonger sedan.

Chicharito
5,5

Inbytt efter 77 minuter. Svårt att betygsätta den lilla ärtan. Han sprang och kämpade som han brukar, men det är inte lönt när ingen boll kommer till honom.