Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

LÃ¥nekollen 13/14 – vecka 14

Angelo Henriquez, Real Zaragoza, var inte involverad i Zaragozas vinstmatch över Eibar som slutade med en 1-0 seger.

Nick Powell, Wigan, spelade 66 minuter innan han blev utbytt vid ledning 2-1 hemma mot Leicester. Dock kvitterade bortalaget med minuten kvar av matchen. Spelade sedan 55 minuter i hemmamatchen mot Leeds innan han blev utbytt, då ledde Wigan med 1-0 vilket också blev slutresultatet.

Marnick Vermijl, NEC Nijmegen, spelade hela matchen när NEC spelade 1-1 mot Cambuur i en match som innehöll hela tre utvisningar.

Bebe, Pacos de Ferreira, gjorde återigen mål, den här gången hemma mot Sporting. Det blev dock förlust ändå och topplaget Sporting vann med 3-1.

Tom Lawrence, Yeovil, spelade hela matchen när Yeovil slog Blackpool borta med 2-1. Lawrence gjorde det viktiga 2-0 målet.

Anderson, Fiorentina, hoppade in på stopptid för att döda tid när Fiorentina hemmaslog Udinese med 2-1.

Jack Barmby, Hartlepool, spelade 65 minuter innan han blev utbytt när Hartlepool föll mot Portsmouth med 1-0.

Federico Macheda, Birmingham, satte två bollar förbi Sam Johnstone i Doncastermålet. Macheda spelade hela matchen som slutade 3-1 till Birmingham.
Tyler Blackett, Birmingham, var inte involverad.
Tom Thorpe, Birmingham, spelade hela matchen.

Sam Byrne, Carlisle, deltog inte när Carlisle tog en viktig seger när man besegrade Swindon med 1-0.

Will Keane, QPR, fick ingen speltid när QPR föll borta mot Bournemouth med 2-1.

Wilfried Zaha, Cardiff, spelade en timme innan han blev utbytt vid ställningen 0-1. Cardiff förlorade till slut med 0-3.

Sam Johnstone, Doncaster, fick släppa tre bollar förbi sig när Doncaster föll hemma mot Birmingham med 1-3.

Jesse Lingard, Brighton, spelade återigen hela matchen men blev återigen mållös när Brighton spelade 3-3 borta mot Blackburn. Jesse spelade sedan 77 minuter innan han blev utbytt när Brighton spelade 0-0 borta mot Barnsley.

Michael Keane, Blackburn, spelade hela matchen när Blackburn spelade 3-3 hemma mot Brighton. Det blev även 90 minuter när Ipswichs besegrades med 2-0.

Davide Petrucci, Charlton, spelade de sista fem minuterna när Charlton slog Leeds borta mot 1-0. Fick sedan 25 minuter hemma mot Reading när han kom in vid ställningen 0-0. Charlton förlorade till slut med 0-1.

Liam Grimshaw, Morecambe, var inte involverad när Morecambe föll hemma mot Mansfield med 0-1.