U18 föll mot Reading

Det blev ännu en förlust för U18 som den här gången föll mot Reading på bortaplan. Jordan Thompson gjorde Uniteds enda mål.

Det var ett väldigt ungt Unitedlag som ställde på banan och det märktes inledningsvis då Reading tog ledningen redan efter sju minuters spel. Reading ökade sedan på sin ledning till 2-0 minuten före pausvila och United hade en tung uppförsbacke inför andra halvlek.

United skapade flera bra chanser och med 20 minuter kvar tilldömdes man en straff, Jordan Thompson klev fram och reducerade. United fortsatte pressen men närmare än ett mål kom man aldrig.

Reading U18 – Manchester United U18 2-1 (2-0)

Uniteds mål: Thompson (72 str)
United: Henderson; Scott (Dearnley 68), Williams, Tuanzebe, Borthwick-Jackson; Riley, Kehinde, Rashford, Thompson, Mitchell; Croskery (Warren 77)