Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Evans tillbaka när U21 vann

U21 tog en imponerande seger när man slog Aston Villa hemma på Old Trafford med 3-0. James Wilson, Joe Rothwell och Saidy Janko var målskyttarna för United när Jonny Evans gjorde comeback efter skada.

United tog ledningen när James Wilson fick på en drömträff utanför straffområdet och bollen satt snyggt i ena krysset. United ökade på tämligen omgående när Joe Rothwell efter fint spel kunde slå in en bredsida vid första stolpen.

Men det snyggaste målet hade ännu inte kommit, fem minuter in i den andra halvleken får Sidy Janko ett tillbakaspel och från dålig vinkel vid straffområdeslinjen drar han på allt vad han orkar och bollen letar sig in vid bortre krysset. Målvakten hann knappt reagera.

United gjorde en bra match och spelade bra fotboll. Laget var bra balanserat och då kom också resultatet. Det var ganska signifikativt att just dessa tre herrar gjorde målen då alla tre har gjort utmärkta säsonger. Extra glädjande var förstås att Jonny Evans var tillbaka och spelade planenligt 65 minuter.

Manchester United U21 – Aston Villa U21 3-0 (2-0)

Uniteds mål: Wilson (27), Rothwell (31), Janko (51)
United: Amos – Varela, McNair, J.Evans (Love 65), James – Janko, Ekangamene (Rudge 81), Pearson, Rothwell, A.Pereira – Wilson (Rowley 78)