Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Carrick: Det är här vi vill vara


Michael Carrick fick ge sin syn på matchen och Uniteds framtid i Champions League. En relativt kortfattad Carrick säger att man är besvikna, men att man måste prestera den sista delen av säsongen.

Carrick grämer sig, tillsammans med sina lagkamrater, att man (sannolikt) inte kommer att få spela Champions League nästa år:
”Det är givetvis inte bra nog,” säger Carrick till SkySports. ”Vi har sagt det under de senaste veckorna. Det är självfallet inte bra nog, då den här klubben ska spela i Champions League.”

”Det var upplagt för att bli en tuff kväll. Anledningen till att vi inte spelar i Champions League nästa säsong är inte på grund av denna matchen, eller förra veckans match, utan på grund av den formen vi har visat upp i ligan under säsongen, och det tar vi fullt ansvar för.”

”Vi har haft dåliga resultat en längre tid, och i slutändan får vi betala priset för det.”

”Jag tror inte att det kommer att bli en negativ effekt av det här. Vi måste ta tag i detta och avsluta säsongen på bästa sätt och även starta nästa säsong så bra som möjligt för att kunna utmana om titeln igen. Det är allt som betyder något för oss i dagsläget.”

”Det är här vi vill vara [i Champions League]. Det är här vi har varit länge och vi kommer att vara tillbaka här inom en inte allt för lång framtid.”


Källa: SkySports.com