Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Moyes: Vi gjorde det svårt för dem

Efter förlusten mot Bayern München med 3-1 (totalt 4-2) fick David Moyes av Sky Sports frågor gällande sitt jobb, framtida värvningar samt matchen. Moyes tycker att man spelade en bra match och hade otur att man släppte in det ödesdigra 1-1-målet så pass tätt inpå sitt eget ledningsmål.

”Vi måste bygga om och vårt fokus ligger på att få ett lag som kan ta sig tillbaka till den här turneringen. Det är en fantastisk turnering – vi har njutit av den – och det är ingen skam att åka ut mot Bayern München.”

Tror du att ditt jobb är i fara efter att troligtvis missat turneringen för nästkommande år och att laget nu inte tagit sig vidare?

”Det är ingen fråga för mig, då mitt jobb är att sköta spelet.”

Om framtiden med hintar om spelare som skulle vilja spela för United säger Moyes:

”Av alla spelare som vi har haft någon form av tyst diskussion med tror jag att alla är glada över att gå till Manchester United.

Om matchen säger Moyes:

”När du spelar i pojklag få du sagt till dig att när du gör mål så får du inte släppa in ett mål direkt efteråt. Vi släppte in deras första mål för fort idag.”

”Jag trodde aldrig att vi var utslagna, jag trodde hela tiden att vi hade en chans att göra 2-2 när det ledde med 2-1 men det tredje målet sänkte oss. Jag tycker att det var ren otur för oss.”

”De [Bayern] är väldigt bra och det visade de, men jag tycker att vi gjorde det som förväntades av oss ikväll – jag tycker att vi kom hit ikväll och gjorde det svårt för dem. Taktiskt sett försökte vi utmanövrera dem, men när man släpper in ett mål efter att du själv har gjort ett mål blir det svårt.”


Källa: SkySports.com