Sista chansen: Vinn plats på Manchester United Soccer Schools

Sommaren 2014 kommer Manchester United Soccer Schools till Sverige för första gången. I samband med detta lottar vi ut en plats till ett av träningslägren (Stockholm den 6-8 juni och Göteborg den 15-17 augusti).

Om du vill ha en chans att vinna gäller det att passa på. På söndag stänger vi butiken för den här tävlingen.

För att ha en chans att vinna en plats behöver du bara svara på följande fråga:
Vilken spelare – som givetvis är en produkt av Manchester Uniteds akademi – har gjort flest matcher för Manchester United?

Tävlingen är öppen för medlemmar i Manchester United Supporters Club Scandinavia. Om vinnaren är för gammal för att själv delta i fotbollsskolan får vinnaren skänka platsen till valfritt barn som har åldern inne (10-15 år) för att delta. Vinnaren väljer själv om vinsten utnyttjas vid tillfället i Stockholm i juni eller tillfället i Göteborg i augusti.

För att ha en chans att vinna platsen skickar du ett mail till tavling@muss.se med svaret på frågan ovan.
Ange Manchester United Soccer Schools som rubrik på mailet. Uppge också ditt namn och ditt medlemsnummer i Manchester United Supporters Club Scandinavia.

Regler: Bland alla inkomna korrekta svar lottar vi ut en plats på Manchester United Soccer Schools.
Deadline för svar är söndagen den 13 april.

För mer information om Manchester United Soccer Schools se:
Internet: Manchester United Soccer Schools
Facebook: Manchester United Soccer Schools Sweden


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS