Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Nyhetsbörsen: Vecka 15, 2014

Välkommen till nyhetsbörsen, ett nytt koncept här på Muss.se där vi kommer att ge er det senaste från Manchester Uniteds värld. Nyhetsbörsen kommer att fungera som en rullande blogg.

  • United utslagna ur Champions League efter förlust mot Bayern München.
  • David de Gea månadens spelare i United.
  • Ashley Fletcher avgjorde när U18 besegrade Spurs.
Publicerat:
2014-04-14,
16.37
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Då stänger vi den här upplagan av nyhetsbörsen.
Nyhetsbörsen för vecka 16 hittas här.

Publicerat:
2014-04-13,
19.07
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Elake Dave om Luiz Suarez

”Jag ser inte Liverpool så ofta, men ryktena jag hört om att Suarez slutat fuska är tydligen extremt överdrivna. På 46 minuter tror jag den osympatiska rasisten dött 108 gånger av allt mellan plötsligt hjärtstillestånd, akut rullkramp, plötslig muskelförlust och akut storgapsjuka (munnen förvandlas till ett gapande hål där man kan förvara tre normalstora vattenmeloner).” (Forumpost 207034.)
Diskutera United på Muss forum.

Publicerat:
2014-04-13,
19.04
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Europa League-drömmen lever

United var som bekant spellediga i helgen. Klubbens chanser att nå Europa League ökade emellertid. Först tappade Tottenham poäng mot hopplösa West Brom, vilket innebär att United nu har sjätteplatsen i egna händer.

Därefter vann Arsenal mot Wigan i FA-cupen. Det kan hjälpa United då sjuan i Premier League får en Europa League-plats om Arsenal vinner FA-cupen och samtidigt slutar femma eller sexa i ligan.

Sannolikheten för att Arsenal ska sluta just femma eller sexa i ligan ökade också då Everton vann i Sunderland och klättrade till fjärde plats i tabellen.

Uniteds möjlighet att ta en Champions League-plats minskade dock då Everton vann. Hoppet är inte helt ute men det krävs att United vinner de fem återstående ligamatcherna samtidigt som Arsenal maximalt tar åtta poäng på sina fem sista matcher och Everton tar maximalt sex poäng på sina fem sista matcher.

Publicerat:
2014-04-13,
16.24
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Lingard och Michael Keane i målprotokollet

Jesse Lingard gav igår Brighton ledningen i segermatchen (3-0) mot Charlton. Segern innebär att Brighton klättrade till playoffplats i Championship.

Även Michael Keane blev målskytt, då han sköt 3-1 för Blackburn i bortamatchen mot Sheffield Wednesday. Wednesday kom dock tillbaka och kvitterade till 3-3 i den femte tilläggsminuten. Blackburn är nu fyra poäng från en playoffplats.

En utförligare lånerapport kommer som vanligt, men den dröjer till slutet på nästa vecka.

Publicerat:
2014-04-13,
16.16
Publicerat av:
Mikael Österdahl

United i möte med Van Gaal?

The Mirrors David McDonnell rapporterade igår att representanter för United har haft ett möte med Louis van Gaal. Syftet med mötet ska ha varit att undersöka om Van Gaal skulle vara intresserad att ta över som manager efter David Moyes.

Spekulationerna om att Moyes ska få sparken fortsätter, men är alltjämt spekulationer.

Läs mer på Mirror.co.uk.

United förnekade igår att klubben har varit i möte med Van Gaal.

Mirror rapporterade igår också att Van Gaal ska vara intresserad att ta över som manager för Arsenal. Van Gaal, som för närvarande är förbundskapten, har också kopplats samman med Tottenham och mycket tyder på att han vill till Premier League.

Läs mer på Mirror.co.uk.

Publicerat:
2014-04-13,
16.04
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Sutherland friställd, antagligen Ioannou också

Målvakten Jonny Sutherland är placerad PFA:s lista över spelare utan kontrakt. Därmed kan det anses vara bekräftat att Sutherland inte får något nytt kontrakt med United.

Mycket tyder också på att försvararen Nicholas Ioannou igår gjorde sin sista match för United då U18 vann mot Tottenham. Men i det fallet är inget bekräftat ännu.

Via @ManUnitedYouth och @0stman.

Publicerat:
2014-04-13,
15.35
Publicerat av:
Mikael Österdahl

U18 besegrade Spurs

Uniteds U18-lag stod igår för en imponerande insats då topplaget Tottenham besegrades med 1-0. Ashley Fletcher gjorde Uniteds mål. Mer om matchen senare.

Publicerat:
2014-04-11,
19.48
Publicerat av:
Mikael Österdahl

De Gea månadens spelare i United

Målvakten David de Gea har utsetts till mars månads bästa spelare i United. De Gea fick 61 procent av rösterna på klubbens officiella hemsida. Wayne Rooney fick 34 procent och Phil Jones fick 5 procent.
Läs mer på Manutd.com.

Publicerat:
2014-04-11,
17.20
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Utsålt i USA – vad händer vid Europa League-kval

Det tog bara ett dygn, sedan var samtliga 109 000 biljetter sålda till sommarens träningsmatch mellan United och Real Madrid i Ann Arbor, Michigan. Matchen ska spelas på Michigan Stadium, även kallad The Big House, som är USA:s största idrottsarena.

För Uniteds del blir spelschemat emellertid problematiskt om man ska kvala till Europa League. Enligt Manchester Evening News vill United inte kommentera hur man agerar i det fallet. Men det torde inte vara aktuellt att skjuta upp eller ställa in matchen. Notabelt är dock att tidningen har blandat ihop datumen. Om United tvingas kvala till Europa League kommer matcherna att spelas den 31 juli och den 7 augusti. United ska möta Inter den 29 juli och Real den 2 augusti. Det är således inte tal om två matcher på samma dag.

Läs mer på Manchestereveningnews.co.uk.

Publicerat:
2014-04-11,
17.09
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Smalling vill spela mittback

”Jag har velat få den här möjligheten att visa vad jag går för som mittback. Jag hoppas att jag kan göra det innan säsongen är slut och att jag, nästa säsong, kan vara förstaval på den positionen. Det finns alltid en press varje gång du går ut och spelar för United men det är den som driver mig framåt.”
Läs mer på Manutd.com.

Publicerat:
2014-04-11,
17.04
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Vila för Rooney?

The Telegraph rapporterar att Wayne Rooney har en spricka i ett ben i sin skadade tå. Rooney ska ha kunnat gå obehindrat under torsdagen men United överväger ändå att låta anfallaren vila för att se till att tån läker ordentligt. Om Rooney vilas innebär det med all sannolikhet att han åtminstone missar Uniteds bortamatch mot Everton.
Läs mer på Telegraph.co.uk.

Publicerat:
2014-04-11,
16.58
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Även Norwichmatchen spikad

Efter dagens, ointressanta, Champions League-lottning är det nu bekräftat att Uniteds hemmamatch mot Norwich kommer att spelas som planerat lördagen den 26 april, med avspark 18.30.

Publicerat:
2014-04-10,
22.48
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Evertonmatchen spikad

Det är nu helt bekräftat att Uniteds bortamatch mot Everton kommer att spelas söndagen den 20 april, med avspark 17.10.

Uniteds hemmamatch mot Norwich, en vecka senare, kan fortfarande flyttas. Det hänger på om Chelsea lottas att spela Champions League-semifinal den 29 april. I så fall måste deras bortamatch mot Liverpool som är planerad till söndagen den 27 april flyttas till lördagen. För att detta ska kunna genomföras (då tevebolagen inte vill ha två matcher samtidigt) måste antingen Uniteds match mot Norwich eller matchen mellan Southampton och Everton flyttas från lördag till söndag. Hur det blir får vi förmodligen bekräftat efter morgondagens Champions League-lottning.

Publicerat:
2014-04-10,
20.48
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Ny sponsor

United annonserade idag ytterligare ett sponsoravtal. Den här gången med den serbiska banken Eurobank, som blir ”Official Financial Services Partner in Serbia”. Avtalet är på fyra år. Mer läsning på Manutd.com.

Eurobank är den tredje nya sponsorn på kort tid. Den senaste tiden har United också annonserat avtal med Eurofood och Ottogi.

Totalt torde det innebära att United nu har 38 sponsorer, men listan på Manutd.com är inte helt uppdaterad och ingen vettig människa har koll på det så det är lite svårt att veta.

Publicerat:
2014-04-10,
18.38
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Smalling också besviken på kvitteringsmålet

Precis som Phil Jones, se nedan, var Chris Smalling framför allt besviken på att United inte kunde behålla sin ledning.

”Det var en besvikelse. För stora delar av matchen hanterade vi alla inläggen och att släppa in så snabbt efter att ha gjort mål, från ett inlägg, efter att ha försvarat så bra som ett lag, var verkligen en besvikelse. Det gav dem initiativet att gå framåt efter det.

”Om vi bara hade kunnat hålla ut i fem eller tio minuter och låtit matchen lugna ner sig hade de varit tvingade att jaga. Vi kände som ett lag att vi var väldigt kompakta och taktiken fungerade väldigt bra. Men det försvinner ut genom fönstret när du släpper in och det gav dem drivet de behövde.”

Läs mer på Manutd.com.

Publicerat:
2014-04-10,
18.34
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Jones: Kvitteringsmålet en besvikelse

”Att släppa in så snabbt efter Pats mål var den största besvikelsen på hela kvällen och vi kunde inte riktigt återhämta oss från det. Grabbarna stod för ett väldigt bra arbete och vi förnedrades inte av ett fantastiskt Bayernlag. Men matchen är borta nu.”
Läs mer på Manutd.com.

Publicerat:
2014-04-10,
18.28
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Fletcher: Vi spelar för en plats i truppen nästa säsong

”Spelarna måste spela bra för att vara kvar i managerns tankar för nästa säsong. Det pratas om massor av förändringar så om du får en möjlighet att spela måste du gå ut och prestera och visa managern att du vill vara i United, att du är kapabel att vara i United och att du är bra nog.

”Många människor kommer att säga att det inte finns så mycket att spela för nu, men det det finns. Du spelar för personlig stolthet och för att vara i truppen för nästa säsong.”

Läs mer på Theguardian.com.

Publicerat:
2014-04-10,
18.05
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Läsning efter förlusten mot Bayern

Förluster är bittra, även de gånger då motståndet är bättre. Den här gången blir det kanske extra bittert då vi normalt sett har haft en del att trösta oss med efter tunga förluster – dubbla finalförluster mot Barcelona kom t.ex. efter att vi hade vunnit ligan och efter förlusten mot Real förra året kunde vi se fram emot en vår där vi sprang hem ligan. Den här gången finns inget sånt (kampen om en Europa League-plats är inte överdrivet inspirerande), den här gången finns inte ens nästa säsong som tröst. Nåväl här kommer i alla fall lite läsning från gårdagens match.

Matchrapport: Bayern München – United 3-1
Moyes: Vi gjorde det svårt för dem
Carrick: Det är här vi vill vara
Spelarbetyg: Bayern München – United
Stolthet, besvikelse och vemod

Publicerat:
2014-04-10,
17.56
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Länktips: Om Rooneys kontrakt

Jason Burt, The Telegraph, diskuterar detaljer i Wayne Rooneys kontrakt. Att Rooneys kontrakt inkluderade en klausul där United ska jaga sponsorer till Rooney är väl vida känt men att det är en klausul som existerar endast som en muntlig överenskommelse kom åtminstone som en överraskning för undertecknad. Mer intressant är kanske ändå diskussionen om hur den här typen av kontrakt kan komma att bli en vanligare förekomst framöver, beroende på vad effekten av avtalet blir.

Publicerat:
2014-04-10,
00.47
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Moyes: Fokus är att ta laget tillbaka till Champions League

”Förhoppningsvis kommer det bara vara ett år där vi behöver återuppbygga,” sa David Moyes efter förlusten i München. ”Mitt fokus nu är att ta laget tillbaka till turneringen. Det är en fantastisk turnering och vi har verkligen gillat det.”
Mycket mer från onsdagens match kommer under torsdagen.

Publicerat:
2014-04-10,
00.34
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Länktips: Sir Bobby Charlton i München

Sir Bobby Charlton – som överlevde Münchenolyckan och därefter gick vidare till att bli Uniteds bästa målskytt någonsin och länge, tills Ryan Giggs passerade honom, var spelaren med flest matcher för klubben – besökte under onsdagen minnesplatsen för olyckan i München.
Manutd.com har publicerat en kort video, som alla borde se, där Sir Bobby säger några ord vid minnesplatsen.

Publicerat:
2014-04-09,
22.56
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Utslagna

Patrice Evra, med ett drömmål, gav United ledningen när det återstod en dryg halvtimme och drömmen om en semifinal såg ut att bli verklighet. Men Bayern kvitterade omgående och därefter var det inget snack om saken och tyskarna vann till slut med 4-2 totalt.

Bra insats, men inte tillräckligt bra.

Publicerat:
2014-04-09,
20.16
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Publicerat:
2014-04-09,
19.02
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Ferdinand petad? Kagawa från start?

David McDonnell, journalist på The Mirror, rapporterar att Chris Smalling får chansen bredvid Nemanja Vidic i Uniteds mittförsvar ikväll. Det skulle i så fall betyda att Rio Ferdinand petas. McDonnell, @DiscoMirror på Twitter, tror också att Shinji Kagawa kommer att starta för United. Startelvan förväntas offentliggöras ungefär en timme innan avspark. McDonnell har dock träffat rätt tidigare under säsongen och tror på följande elva för United: De Gea; Jones, Smalling, Vidic, Evra; Carrick, Fletcher; Valencia, Kagawa, Welbeck; Rooney.

Publicerat:
2014-04-09,
16.46
Publicerat av:
Mikael Österdahl
Publicerat:
2014-04-09,
16.41
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Jonas Eriksson dömer ikväll

Den svenska domaren Jonas Eriksson dömer kvällens match. Eriksson har aldrig dömt United. Bayern har han dömt två gånger, först i Uefacupen 2007 då Bayern spelade 1-1 i Braga och så dömde Eriksson Bayerns match mot Chelsea i Uefa Super Cup i höstas, den matchen vann Bayern på straffar. Chelsea fick Ramires utvisad (två varningar) och Eriksson varnade ytterligare sex Chelseaspelare, däribland alla fyra spelare i backlinjen.

Eriksson debuterade i Champions League säsongen 2008/09. Den här säsongen har han dömt fem matcher och i dessa matcher har han en utvisning, fyra straffar och femton varningar på sitt samvete.

Publicerat:
2014-04-09,
16.41
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Fellaini borta en vecka

Nyheten om att Marouane Fellaini inte följde med till München kom oväntat. Enligt den belgiska journalisten Kristof Terreur handlar det om en vadskada. Rehabiliteringen ska dock klaras av på en vecka. Därmed ska Fellaini vara spelklar till bortamatchen mot Everton den 20 april.

Publicerat:
2014-04-09,
16.00
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Lån: Lingard målskytt

Ett antal av Uniteds utlånade spelare var i aktion igår kväll. Jesse Lingard och hans Brighton tog en viktig och imponerande bortaseger mot redan Premier League-klara Leicester. Lingard var i allra högsta grad inblandad i segern då han gjorde 2-0-målet, i en match som slutade 4-1. När Lingard blev utbytt ledde Brighton med 4-0. Brighton är, då fem matcher återstår, två poäng från en playoffplats.

I Blackburn var det tvillingkamp då Michael Keanes Blackburn vann med 2-0 mot Will Keanes QPR. Båda bröderna startade matchen.

En fullständig rapport för de utlånade kommer som vanligt i början på nästa vecka.

Publicerat:
2014-04-08,
21.12
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Spelarna besökte minnesplatsen för flygolyckan 1958

Publicerat:
2014-04-08,
19.46
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Moyes: Rooney vill spela

”Wayne kunde träna och han är extremt angelägen att spela,” sa David Moyes på dagens presskonferens. ”Han har inte tränat på hela veckan så vi måste vara medvetna om det. Vi kommer att göra allt vi kan. Han kan tänka sig att ta en spruta för att spela i matchen, vilket visar er hur han han känner för matchen och för klubben.”
Utförligare kommentarer från dagens presskonferenser kommer i en separat artikel senare ikväll.

Publicerat:
2014-04-08,
19.42
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Guardiola: Folk vet att United kan vinna

”Våra spelare vet, efter erfarenheten i Manchester, hur United spelar,” sa Pep Guardiola på dagens presskonferens. ”De vet deras styrkor och svagheter. United är ett väldigt stort lag. Innan den första matchen på Old Trafford pratade alla bara om Bayern. Men nu vet folk att Manchester kan vinna i München. Men vi kommer att spela hemma och med våra fans kan vi vinna den här matchen.”
Utförligare kommentarer från dagens presskonferenser kommer i en separat artikel senare ikväll.

Publicerat:
2014-04-08,
19.35
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Evans, Fellaini och Rafael kvar i Manchester

United reste idag till München inför morgondagens kvartsfinalretur mot Bayern. United får dock klara sig utan trion Jonny Evans, Marouane Fellaini och Rafael da Silva, som alla stannade kvar i Manchester med skadeproblem. Evans gjorde comeback för U21 igår men bedöms alltså inte vara i tillräckligt bra form för att spela imorgon. Rafael har har varit skadad men det var oväntat att Fellaini inte följde med.

Wayne Rooney följde förstås med och den tåskadade anfallaren förväntas kunna spela imorgon. Med till Tyskland var även Patrice Evra, Ryan Giggs och Ashley Young, som har dragits med skadeproblem. Youngs handskada mot Newcastle var alltså lindrigare än först rapporterat. Giggs klev av skadad i det första mötet mot Bayern. För Evra är det ett knä som strular och han har haft problem i några veckor även om han mestadels har kunnat spela.

Läs mer på Manchestereveningnews.co.uk.

Publicerat:
2014-04-08,
19.22
Publicerat av:
Mikael Österdahl

United möter LA Galaxy i sommar

United har annonserat ytterligare en match för sommarens turné. Även denna gång blir det spel i USA, den här gången dock mot inhemskt motstånd i form av LA Galaxy. Matchen kommer att spelas på Rose Bowl i Pasadena, Kalifornien den 23 juli. Om jag fick rätt på tidszonerna så blir det avspark 04.30 svensk tid (natten mellan den 23 och 24 juli).
Läs mer på Manutd.com.

Publicerat:
2014-04-08,
18.56
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Ekangamene, James och Janko nominerade till årets reservlagsspelare

Uniteds U21-tränare Warren Joyce har nominerat trion Charni Ekangamene, Reece James och Saidy Janko till priset Denzil Haroun Reserve Player of the Year, som går till årets bästa reservlagsspelare i United. Samtidigt har omröstningen till Sir Matt Busby Player of the Year, som delas ut till årets bästa a-lagsspelare, öppnat.
Läs mer på Manutd.com och använd den här länken för att rösta.

Publicerat:
2014-04-08,
18.50
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Singing Section blir permanent

Efter framgångsrika tester mot Real Sociedad och Fulham är det nu bekräftat att Old Traffords Singing Section blir permanent. Mer information om detta i en separat artikel senare ikväll eller imorgon.
Läs mer på Manutd.com.

Publicerat:
2014-04-08,
18.46
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Ferguson blir lärare på Harvard

Sir Alex Ferguson må ha slutat som manager men han har inga planer på att sitta hemma och rulla tummarna. Nu står det klart att han blir lärare på Harvard. Ferguson kommer att föreläsa inom programmet The Business of Entertainment, Media and Sports och det rapporteras att han kommer att verka som lärare på lång sikt. Ferguson arbetade med Harvard redan förra året då han ställde upp och berättade om sina framgångar i en uppsats.
Läs mer på Theguardian.com.

Publicerat:
2014-04-08,
18.39
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Sunderlandmatchen spikad

Tevebolagen har nu valt matcher för den 37:e omgången i Premier League. Uniteds hemmamatch mot Sunderland, som är den 36:e matchen för de båda klubbarna, är inte en av de utvalda matcherna och det förefaller därmed vara givet att den matchen kommer att spelas den 3 maj med avspark 16.00. United har fortfarande inte bekräftat speltiden på sin officiella hemsida, men det torde vara en formalitet. Framför allt då United den här säsongen ofta har varit sena med att bekräfta de lördagsmatcher som spelas klockan fyra.

United möter Hull på Old Trafford den 5 maj, med avspark 20.45 i den näst sista ligamatchen (den matchen skulle egentligen ha spelats i helgen men blev uppskjuten då Hull spelar semifinal i FA-cupen). Därefter avslutar United ligasäsongen med bortamatch mot Southampton den 11 maj med avspark 16.00. De matcherna var redan bekräftade.

Läs mer på Premierleague.com.

Publicerat:
2014-04-08,
18.32
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Bolingbroke lämnar United

Manchester Uniteds Chief Operating Officer (COO) Michael Bolingbroke kommer att lämna United när den här säsongen är slut. Bolingbroke har framför allt arbetat med biljettförsäljning matchdagsverksamhet. Anledningen till att han lämnar United är att han har fått ett nytt jobb.

Obekräftade rykten placerar Bolingbroke i Inter.

Läs mer på Manchestereveningnews.co.uk.

Publicerat:
2014-04-08,
18.25
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Johnstone stannar i Doncaster säsongen ut

Uniteds unga målvakt Sam Johnstone har förlängt sitt lån med Doncaster. Målvakten stannar nu i Championshipklubben säsongen ut.
Läs mer på Manutd.com.

Publicerat:
2014-04-08,
18.01
Publicerat av:
Mikael Österdahl

United möter Real Madrid i Michigan

Det var ingen hemlighet – det hade till och med bekräftats av arrangören – men i förra veckan bekräftade United att man kommer att möta Real Madrid i Ann Arbor i Michigan den 2 augusti. Sedan tidigare var det bekräftat att United möter Roma i Denver den 26 juli och Inter i Washington den 29 juli.

United har fortfarande inte avslöjat hur man kommer att agera om man ska spela kval till Europa League den 31 juli. Egentligen finns väl två alternativ, antingen att man ställer in försäsongsturnén eller att man använder ett lag i USA och ett annat i Europa – att flyga fram och tillbaka över Atlanten kan inte ses som ett vettigt alternativ. Alternativet med två olika lag försvåras av att många spelare kommer att delta i VM och således bör få semester till början på augusti.

Läs mer på Manutd.com.

Publicerat:
2014-04-08,
17.50
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Den 22 maj 2008

Publicerat:
2014-04-08,
17.49
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Den 26 maj 1999

Publicerat:
2014-04-08,
17.45
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Den 29 maj 1968

Publicerat:
2014-04-08,
17.40
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Om nyhetsbörsen

Nyhetsbörsen kommer att innehålla små och stora nyheter i ett format som är byggt för snabba uppdateringar. Ofta, men inte alltid, kommer nyheter att dyka upp i nyhetsbörsen först för att sedan få en egen artikel.

Tanken med nyhetsbörsen är att bredda, inte ersätta, den nuvarande nyhetsbevakningen här på Muss.se. Större händelser kommer alltjämt att få egna artiklar men mycket kommer enbart att finnas i nyhetsbörsen.

I nyhetsbörsen kommer det förutom nyheter också att dyka upp en del länktips och annat som vi tycker är värt att dela med oss av. Någon gång då och då kan det också hända att någon åsikt kastas in.

Parallellt med nyhetsbörsen kommer vi inom kort också att lansera ryktesbörsen med de senaste ryktena kring spelarövergångar. Nyhetsbörsen kommer således att vara fri från den typen av rykten, men när det till exempel gäller rykten om skador kommer dessa att publiceras i nyhetsbörsen.

Eftersom något nytt alltid ska lanseras så pretentiöst som möjligt inleder vi nyhetsbörsen med några fantastiska bilder från Uniteds historia. Därefter kommer en liten uppsamling från förra veckan och sedan mer aktuella notiser. Exakt hur det här utvecklar sig återstår att se.