Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Vecka 16, 2014

Då ryktesbörsen drar igång kastar vi ut meningslösa krav på trovärdighet och rimlighet. Här kommer vi att presentera ett urval av de rykten som florerar runt United.

I ryktesbörsen publicerar vi rykten om spelarövergångar och kontraktsdiskussion. Eventuella rykten kring Uniteds manager, skador, landslagsspel och vad det nu kan vara kör vi i nyhetsbörsen.

  • Genomgång av den nuvarande truppen.
  • Welbeck överväger framtiden.
  • Shaw, Reus, Carvalho.
Publicerat:
2014-04-21,
19.57
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Då stänger vi den här upplagan av ryktesbörsen.
Ryktesbörsen för vecka 17 hittas här.

Publicerat:
2014-04-21,
00.03
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mer Welbeck

Rapporterna om att Danny Welbeck överväger sin framtid i United dök upp på söndagen och enligt Mark Ogden i The Telegraph handlar det om mer än bara rykten.

”Avslöjanden tidigare under dagen att engelska landslagets anfallare Danny Welbeck vill lämna United den här sommaren på grund av sammanbrottet i hans relation med Moyes var inte bara spekulation, då spelarens rådgivare avböjde möjligheten att avfärda historien.”

Läs mer (fast mest om David Moyes) på Telegraph.co.uk.

Publicerat:
2014-04-20,
20.01
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mer om Danny Welbeck

Respekterade Daniel Taylor på The Guardian säger att Danny Welbeck vill lämna Manchester United. Samtidigt säger David Moyes efter dagens förlust mot Everton att ”Welbeck är viktig för mig och Manchester United”.

Snälla, låt det inte vara så.

Publicerat:
2014-04-20,
15.48
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Antoine Griezmann på önskelistan

Real Sociedads franska ytter Antoine Griezmann uppges finnas på Uniteds önskelista inför sommaren. Griezmann är 23 år gammal och kan få plats i den franska VM-truppen i sommar, efter att ha debuterat i landslaget tidigare i år. Griezmann ska kosta omkring 20 miljoner pund, och även Arsenal och Liverpool ska vara intresserade.
Läs mer på Mirror.co.uk.

Publicerat:
2014-04-20,
15.44
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mirror: Benjamin Mendy ett alternativ

Enligt The Mirror är Olympique Marseilles unga vänsterback Benjamin Mendy, 19 år, ett alternativ för Manchester United. Mendy skulle kunna vara tillgänglig för fem miljoner pund.
Läs mer på Mirror.co.uk.

Publicerat:
2014-04-20,
15.41
Publicerat av:
Mikael Österdahl

United vill ha snabbt svar från Shaw

Enligt The Mirror är Southamptons Luke Shaw Uniteds förstaval som vänsterback nästa säsong. United ska inte vara oroade över den förhållandevis höga övergångssumma som Southampton rapporteras kräva. United vill emellertid ha ett snabbt svar från Shaw, så att man kan gå vidare till andra alternativ om Shaw skulle säga nej. Ett sådant alternativ skulle kunna vara att erbjuda Patrice Evra ett nytt kontrakt.

Läs mer på Mirror.co.uk.

Publicerat:
2014-04-20,
15.33
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Welbeck överväger framtiden

I vårens galnaste rykte menar The Guardian att Danny Welbeck funderar på sin framtid i Manchester United. Welbeck uppges vara missnöjd med hur många chanser han har fått som toppforward och osäker på sitt förhållande till manager David Moyes.

Tidningen menar att Tottenham eller Arsenal skulle kunna vara potentiella klubbar för Welbeck och han bestämmer sig för att lämna United.

Läs mer på Theguardian.com.

Publicerat:
2014-04-17,
21.54
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Marco Reus? Kanske!

Uniteds offensiv är kanske inte den lagdel som är i störst behov av förstärkning. Det hindrar dock inte att klubben kopplas samman med offensiva spelare. Borussia Dortmunds Marco Reus har länge kopplats samman med United. Enligt The Mirror är Reus högt upp på David Moyes önskelista. Tidningen menar också att en bytesaffär kan bli aktuell där Reus går till United samtidigt som Shinji Kagawa återvänder till Dortmund.

Samtidigt skriver Manchester Evening News att Mario Gotze rapporteras ha sagt att Reus önskar en flytt till United.

Publicerat:
2014-04-17,
20.45
Publicerat av:
Mikael Österdahl

William Carvalho? Möjligt!

En central mittfältare står förstås hög(s)t upp på Uniteds önskelista. En sådan mittfältare är Sportings William Carvalho. Enligt Manchester Evening News, som hänvisar till rapporter i Portugal, är United och Sporting överens om en affär som kommer att ta Carvalho till Old Trafford för 35 miljoner pund. Nu är förstås ingenting officiellt men just nu framstår Carvalho som den troligaste mittfältsvärvningen.
Läs mer på Manchestereveningnews.co.uk.

Publicerat:
2014-04-17,
20.04
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Luke Shaw? Möjligt!

United rapporteras alltmer frekvent vara intresserade av Southamptons vänsterback Luke Shaw. Shaw, som fyller 19 år i sommar, har redan gjort två säsonger som ordinarie i Premier League och skulle onekligen vara en långsiktig lösning för United. Att United jagar en vänsterback är det ingen som helst tvekan om och Shaw framstår som det absolut hetaste alternativet. United förväntas få motstånd i jakten på Shaw av framför allt Chelsea och Manchester city. Shaw uppges ha växt upp som Chelseasupporter men rapporterna pekar på att han skulle välja United före Chelsea då chansen till regelbunden speltid är mycket större i United.

Shaw framstår definitivt som en möjlig värvning för United. En övergångssumma förväntas landa på runt 30 miljoner pund och affären skulle kunna vara klar innan VM, där Shaw förväntas få en plats i den engelska truppen, drar igång.

Läs mer på Theguardian.com och på Telegraph.co.uk.

Publicerat:
2014-04-17,
19.05
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Toni Kroos? Nope!

Ett annat ihärdigt rykte är Bayern Münchens Toni Kroos. På ytan kan det tyckas fullständigt orimligt – varför skulle Kroos vilja lämna Bayern? Han spelar i stort sett varenda match i vad som är världens bästa lag och dessutom kom han till Bayern redan som 16-åring. Kruxet är dock att Kroos är förhållandevis dåligt betald och även om han är ordinarie i laget så står inte Bayern och faller med Kroos. Bayern uppges inte vara beredda att spräcka sin lönestruktur för Kroos, varför Kroos skulle kunna få betydligt bättre betalt i en annan klubb. En sådan klubb skulle kunna vara Manchester United, som enligt The Guardian är beredda att ge Kroos en lön på 260 000 pund i veckan.

Läs mer på Theguardian.com.

Kroos agent Volker Struth menar emellertid att Kroos definitivt kommer att stanna i Bayern över nästa säsong:

”Vi har inte mottagit något officiellt kontratsförslag [från United]. Det finns heller ingen anledning att komma med ett förslag då Toni kommer att vara i Bayern München till juni 2015.”

Kroos kontrakt med Bayern går ut just 2015.

Läs mer på Skysports.com.

Publicerat:
2014-04-17,
18.54
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Ilkay Gundogan? Nope!

En som till och från har ryktats till United är Borussia Dortmunds Ilkay Gundogan. Det ryktet kan vi dock avskriva, tidigare i veckan förlängde Gundogan sitt kontrakt med Dortmund. Då Gundogan på grund av en skada inte har spelat fotboll sedan i augusti var det en högst osannolik värvning oavsett.

Publicerat:
2014-04-16,
20.27
Publicerat av:
Mikael Österdahl

50. Sam Johnstone

Kontrakt till 2017. Om det inte hade varit för David de Gea hade jag nog lanserat Johnstone som en potentiell framtida förstamålvakt i United. Är snart, om inte redan nu, Uniteds näst bästa målvakt. Han saknar dock erfarenhet och mår nog bäst av att lånas ut på nytt.

Publicerat:
2014-04-16,
20.22
Publicerat av:
Mikael Österdahl

48. Will Keane

Kontraktsstatus oklar. Om det inte hade varit för de förbannade skadorna kanske Keane hade aspirerat på en plats i a-lagstruppen. Nu får han nog hoppas på ett nytt lån istället.

Publicerat:
2014-04-16,
20.16
Publicerat av:
Mikael Österdahl

47. James Wilson

Kontraktsstatus oklar. Ett knappt år yngre än Januzaj och ungefär samma utveckling. Vägen till a-lagsspel är dock längre för Wilson som bara kan användas som toppforward. Det är väl rimligt att han följer med till USA till sommar och gör succé, för att sedan få sporadisk speltid under hösten och därefter bli utlånad till en Premier League-klubb i januari.

Publicerat:
2014-04-16,
20.12
Publicerat av:
Mikael Österdahl

45. Davide Petrucci

Kontraktsstatus oklar. Ingen framtid i United.

Publicerat:
2014-04-16,
20.09
Publicerat av:
Mikael Österdahl

44. Adnan Januzaj

Kontrakt till 2018. Unitedspelare tills han lägger skorna på hyllan, förhoppningsvis. Definitivt kvar i klubben nästa säsong.

Publicerat:
2014-04-16,
20.08
Publicerat av:
Mikael Österdahl

42. Tyler Blackett

Kontraktsstatus oklar. U21-spel och kanske ett nytt lån är väl rimligt.

Publicerat:
2014-04-16,
20.04
Publicerat av:
Mikael Österdahl

40. Ben Amos

Kontrakt till 2015. Får en permanent flytt om han vill ha det och om han hittar en klubb. Annars får han nog en ny säsong som tredjeval innan han lämnas åt sitt eget öde 2015.

Publicerat:
2014-04-16,
20.01
Publicerat av:
Mikael Österdahl

39. Tom Thorpe

Kontraktsstatus oklar. Thorpe har mindre erfarenhet av seniorspel än Michael Keane men är kanske lite mer talangfull. Lånas alltså ut.

Publicerat:
2014-04-16,
19.59
Publicerat av:
Mikael Österdahl

38. Michael Keane

Kontraktsstatus oklar. Om United hade haft en mittbacksbesättning bestående av Vidic och Ferdinand i sina bästa år tillsammans med till exempel Evans hade nog Keane kunnat få den fjärde platsen. Då Uniteds backuppsättning istället består av Jones, Evans och Smalling lär man snarare söka ett förstaval. Keane är förstås för bra för U21 men United vill nog inte ge upp riktigt än, varför ett lån blir det enda vettiga alternativet.

Publicerat:
2014-04-16,
19.52
Publicerat av:
Mikael Österdahl

36. Marnick Vermijl

Kontraktsstatus oklar. En permanent flytt till Belgien är nog rimlig.

Publicerat:
2014-04-16,
19.51
Publicerat av:
Mikael Österdahl

35. Jesse Lingard

Kontrakt till 2014. Får nog ett nytt kontrakt men ingen plats i a-lagstruppen.

Publicerat:
2014-04-16,
19.45
Publicerat av:
Mikael Österdahl

33. Bebe

Kontrakt till 2015. Gör det oväntat bra i Portugal – så pass bra att det till och med pratas om en plats i VM-truppen – och det blir nog en permanent flytt dit i sommar.

Publicerat:
2014-04-16,
19.38
Publicerat av:
Mikael Österdahl

32. Nick Powell

Kontrakt till 2016. Powell gör det förvisso bra i Wigan men det känns fortfarande som att vägen till a-lagsspel i United är lång. Nytt lån i höst, förmodligen.

Publicerat:
2014-04-16,
19.32
Publicerat av:
Mikael Österdahl

31. Marouane Fellaini

Kontrakt till 2018. Kvar i United nästa säsong. Det skulle inte vara svårt att argumentera för att Fellaini borde säljas men på lång sikt är det nog bra för United att det finns en stabilitet på spelarsidan. Väldigt många spelare stannar väldigt länge i United och det torde vara något som potentiella nyförvärv ser som en styrka hos klubben. Då får man ta att vissa spelare kanske får fler chanser än de egentligen förtjänar.

Publicerat:
2014-04-16,
19.26
Publicerat av:
Mikael Österdahl

30. Guillermo Varela

Kontrakt till 2018. Jag skulle tippa på att United vill låna ut honom till en lämplig klubb.

Publicerat:
2014-04-16,
19.24
Publicerat av:
Mikael Österdahl

29. Wilfried Zaha

Kontrakt till 2018. Jag tvivlar på att det finns någon som är säker på hur Zahas närmaste framtid ser ut. Han har inte direkt gjort underverk i Cardiff. Har talang men vad det verkar så har han också attitydproblem. Ett nytt lån i höst får väl vara utgångstipset.

Publicerat:
2014-04-16,
19.18
Publicerat av:
Mikael Österdahl

28. Alexander Buttner

Kontrakt till 2017. Stannar nog, om inte annat så för att United kommer att behöva en backup på vänsterbacksplatsen. Är väl egentligen för dålig, men det finns mer akuta problem att lösa.

Publicerat:
2014-04-16,
19.13
Publicerat av:
Mikael Österdahl

27. Federico Macheda

Kontrakt till 2014. Kommer inte att erbjudas ett nytt kontrakt.

Publicerat:
2014-04-16,
19.13
Publicerat av:
Mikael Österdahl

26. Shinji Kagawa

Kontrakt till 2016. För någon månad sedan hade jag sagt att Kagawa skulle lämna i sommar. Sedan blev Van Persie skadad och Kagawa fick chansen tillsammans med Mata och nu ser det helt plötsligt ut som att Kagawa kan ha en plats i Moyes lagbygge. Inget är hugget i sten, dock.

Publicerat:
2014-04-15,
23.17
Publicerat av:
Mikael Österdahl

25. Antonio Valencia

Kontrakt till 2015. Moyes verkar gilla Valencia, vilket betyder att Valencia spelar för United nästa säsong också. Samtidigt verkar inte United ha någon brådska med att erbjuda honom ett nytt kontrakt.

Publicerat:
2014-04-15,
23.12
Publicerat av:
Mikael Österdahl

24. Darren Fletcher

Kontrakt till 2015. Framtid oviss. Fletchers comeback har kanske varit det roligaste i United den här säsongen. Ändå tyder en del på att han, mer eller mindre frivilligt, lämnar United i sommar. Låt oss hoppas att det inte blir så.

Publicerat:
2014-04-15,
23.02
Publicerat av:
Mikael Österdahl

23. Tom Cleverley

Kontrakt till 2015. Med ett drygt år kvar på kontraktet skulle Cleverley normalt sett ha blivit erbjuden ett nytt kontrakt. Det ska emellertid inte ha skett, vilket ska ha förvånat den utskällde mittfältaren. Därmed framtid oviss för en spelare som inte riktigt passar in i det spelsystem som Moyes använder – Cleverley behöver vara i en klubb som spelar med tre centrala mittfältare.

Publicerat:
2014-04-15,
22.57
Publicerat av:
Mikael Österdahl

21. Angelo Henriquez

Kontraktsstatus oklar. Dök helt plötsligt upp i United sommaren 2012. Han misslyckades med att ta en ordinarie plats i U21-laget och lånades ut till Wigan där han fick ungefär lika mycket bänkvärmartid som en genomsnittlig reservmålvakt. Tillbaka i United sköt han mål mot AIK innan han skeppades på lån till Real Zaragoza i den spanska andradivisionen. I Zaragoza har han haft problem med skador och sjukdomar. Det har blivit fem mål men det är ju inte riktigt Unitedklass på det. Fortfarande ung förstås, han fyllde 20 år i söndags, men hur United värderar honom är omöjligt att veta. På något märkligt sätt har han hunnit med tre landskamper och två mål för Chile och det är inte uteslutet att han får plats i VM-truppen. Han kommer inte att tillhöra Uniteds a-lag nästa säsong, men huruvida det blir en ny temporär flytt, en permanent flytt eller spel i U21 är svårt att veta.

Publicerat:
2014-04-15,
22.45
Publicerat av:
Mikael Österdahl

20. Robin van Persie

Kontrakt till 2016. Både David Moyes och Robin van Persie har i praktiken lovat att Van Persie ska spela för United nästa säsong. Samtidigt har inte Moyes fått Van Persie att prestera – framför allt inte samtidigt som Rooney presterar – och Van Persie själv verkar vara trött på livet i United. Van Persie lämnade Arsenals sjunkande skepp för United och det är inte uteslutet att han lämnar United för Champions League-spel någon annanstans. Märkligt nog – med tanke på den kvalitet som Van Persie besitter – kanske både spelaren och klubben skulle gynnas av en sådan lösning.

Publicerat:
2014-04-15,
22.41
Publicerat av:
Mikael Österdahl

19. Danny Welbeck

Kontrakt till 2016. Förstås kvar i United nästa säsong också. Förmodligen skriver han också på ett nytt kontrakt under nästa säsong.

Publicerat:
2014-04-15,
22.39
Publicerat av:
Mikael Österdahl

18. Ashley Young

Kontrakt till 2016. Man kan ju hoppas att United vill sälja Young. Samtidigt kan man ana att de klubbar som skulle vara intresserade inte är kapabla att betala hans lön. Under sin första säsong i United var han relativt ordinarie, därefter har hans speltid minskat markant.

Publicerat:
2014-04-15,
22.33
Publicerat av:
Mikael Österdahl

17. Nani

Kontrakt till 2018. Nani skrev på ett nytt kontrakt och ingen fattade någonting. Ett halvår senare tycks han vara långt ner i Moyes frysbox och det rimliga är att han hittar en ny klubb i sommar. Det sägs också att hans kontrakt innehåller en klausul för det.

Publicerat:
2014-04-15,
22.30
Publicerat av:
Mikael Österdahl

16. Michael Carrick

Kontrakt till 2015, med option på ytterligare ett år. Det finns inget som tyder på att Carrick försvinner i sommar. Han skrev under ett nytt kontrakt i höstas och han är fortsatt given i Uniteds startelva.

Publicerat:
2014-04-15,
22.24
Publicerat av:
Mikael Österdahl

15. Nemanja Vidic

Kontrakt till 2014. Redan klar för Inter.

Publicerat:
2014-04-15,
22.24
Publicerat av:
Mikael Österdahl

14. Javier Hernandez

Kontrakt till 2016. Chicharito postar kryptiska meddelanden på sociala medier där han antyder att han inte är nöjd med sin situation i United. Han har fått väldigt lite speltid av Moyes och om Moyes är kvar kommer Chicharito inte att vara kvar. Sannolikt lämnar Chicharito även om Moyes inte är kvar.

Publicerat:
2014-04-15,
22.17
Publicerat av:
Mikael Österdahl

13. Anders Lindegaard

Kontrakt till 2016. Så länge Lindegaard nöjer sig med en plats på avbytarbänken finns det ingen anledning för United att inte behålla Lindegaard. Amos är för dålig och Johnstone behöver nog mer erfarenhet för att vara reserv i United. Jag tror förvisso att Lindegaard inte håller om De Gea skulle gå sönder men en sommar då man ska försöka plocka in tre-fyra-fem spelare till startelvan vill man inte lägga någon energi på att leta upp en reservmålvakt.

Publicerat:
2014-04-14,
22.42
Publicerat av:
Mikael Österdahl

12. Chris Smalling

Kontrakt till 2016. Smalling gör Evans och Jones sällskap i laget och i sjukstugan nästa säsong också.

Publicerat:
2014-04-14,
22.38
Publicerat av:
Mikael Österdahl

11. Ryan Giggs

Kontrakt till 2014. Tyvärr tar det slut här och han lär heller inte ingå i tränarstaben nästa säsong. Det mesta tyder på att han inte är kompis med Moyes, även om de båda säger något annat i offentliga sammanhang. Det enda som kan rädda Giggs kvar i United är om Moyes får sparken men även då får det ses som föga troligt. Om några år är han nog tillbaka, i en eller annan position.

Publicerat:
2014-04-14,
22.31
Publicerat av:
Mikael Österdahl

10. Wayne Rooney

Kontrakt till 2019. Fick ett galet långt kontrakt och får förmodligen kaptensbindeln nästa säsong, tyvärr.

Publicerat:
2014-04-14,
22.29
Publicerat av:
Mikael Österdahl

8. Juan Mata

Kontrakt till 2018. Älskad av alla. Kvar i United, förstås.

Publicerat:
2014-04-14,
22.27
Publicerat av:
Mikael Österdahl

(8.) Anderson

Kontrakt till 2015. Utmaningen för United är att hitta en klubb som är villig att ta hand om Anderson. Han har inte lyckats i Fiorentina och de klubbar där han platsar som också är kapabla att betala hans lön är lätträknade. Men United vill ju inte behålla honom och han vill förmodligen lämna så någon form av lösning kommer nog att hittas.

Publicerat:
2014-04-14,
22.20
Publicerat av:
Mikael Österdahl

6. Jonny Evans

Kontrakt till 2016. Evans blir förstås kvar i United. Men han måste lära sig att vara skadefri.

Publicerat:
2014-04-14,
22.16
Publicerat av:
Mikael Österdahl

5. Rio Ferdinand

Kontrakt till 2014. Ferdinand må säga att han hoppas på ett nytt kontrakt men om han verkligen tror på det är han nog tämligen ensam om det.

Publicerat:
2014-04-14,
22.13
Publicerat av:
Mikael Österdahl

4. Phil Jones

Kontrakt till 2016. Om han bara håller sig skadefri är Jones en framtida nyckelspelare i United. Det skulle vara en chock om Jones inte är en Unitedspelare när nästa säsong drar igång.

Publicerat:
2014-04-14,
21.49
Publicerat av:
Mikael Österdahl

3. Patrice Evra

Kontrakt till 2014. Eventuellt finns det en klausul som gör att Evras kontrakt kan förlängas men det troliga är att både United och Evra är tillfreds med att vänsterbacken lämnar klubben som Bosman i sommar. Vi är lite osäkra på hur Moyes värderar Evra. Evra är förvisso alltid med i startelvan men det finns ju inga andra alternativ och Moyes ville definitivt värva en vänsterback i somras.

Publicerat:
2014-04-14,
21.37
Publicerat av:
Mikael Österdahl

2. Rafael da Silva

Kontrakt till 2016. Ihärdiga rykten säger att David Moyes inte är speciellt förtjust i Rafael och en ny högerback ska på intet sätt uteslutas. I sitt majnummer säger United We Stand att de skulle vara överraskade om Rafael är kvar i United nästa säsong. Andra positioner borde dock prioriteras högre, kan man tycka.

Publicerat:
2014-04-14,
21.37
Publicerat av:
Mikael Österdahl

1. David de Gea

Kontrakt till 2016. De Gea har förmodligen varit Uniteds bästa spelare den här säsongen och kommer förstås att vara Unitedspelare när nästa säsong drar igång. Rimligtvis kommer han inom kort att erbjudas ett nytt långtidskontrakt, om det inte redan har skett.

Publicerat:
2014-04-14,
21.36
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Om ryktesbörsen

Ryktesbörsen presenteras parallellt med nyhetsbörsen och kommer att diskutera de rykten som finns runt United.

Vi tror att vi står inför en av de mest händelserika somrarna i Uniteds historia, så det torde vara en väldigt passande tid att presentera ryktesbörsen nu.

Den som inte gillar rykten gör förslagsvis bäst i att undvika den här kolumnen.

Vi inleder med en diskussion runt Uniteds nuvarande spelare och deras omedelbara framtid i klubben, med ett inlägg per spelare. När den diskussionen är klar går vi vidare och börjar diskutera spelare som kan vara på väg in. Diskussionen om de nuvarande spelarna sker med utgångspunkten att David Moyes är manager för United nästa säsong, vilket väl inte är helt självklart.

Ryktesbörsen är spekulativ i sin natur, men det som skrivs här kommer att baseras på vad som skrivs i annan media, vi kommer inte att hitta på några egna rykten, då det skulle vara helt meningslöst (nu kan man förvisso tycka att rykten överlag är meningslösa men läser man den här texten har man hamnat fel om man är av den åsikten).

Vi kommer att vara selektivt selektiva. Vilket betyder att vi kommer att publicera saker som vi tror är osanna men vi kommer att undvika det värsta bottenskrapet av media. Ibland kan det hända att vi kommenterar trovärdigheten i det vi skriver, oftast gör vi nog inte det.

Rykten kan uppstå av många anledningar, ibland kan det vara rent hittepå av en journalist, ibland kan det vara en agent som vill skapa intresse runt en spelare, ibland kan syftet vara att sätta press på spelarens nuvarande klubb (som Fabregas i somras), ibland kan faktiskt finnas en sanning i ryktet. Även om de flesta ryktena inte realiseras betyder det dock inte att alla var rent hittepå.