U21 tappade mot Norwich

U21 hade en 2-0 ledning men tappade till 2-2 hemma mot Norwich. I matchen, som spelades på Old Trafford, gjorde James Weir två mål men Norwich kom tillbaka med två sena mål.

United behövde en vinst för att säkra playoff-spel men Norwich kunde utan större problem försvara sig bra i den första halvleken. United hade mycket boll men förtvivlat svårt att ta sig igenom Norwich täta defensiv.

Det dröjde ända till den 68:e minuten innan United spräckte nollan och det var inhopparen James Weir som ordnade ledningsmålet när han satte en retur i det öppna målet. Men Weir var inte färdig och några minuter senare ökade han på till 2-0 efter ett fint inspel från Varela. Men Norwich gav inte upp och endast två minuter efter Weirs mål så reducerade Norwich från straffpunkten efter att Rowley tagit med handen.

United såg ut att hålla undan och när en Norwichspelade fick sitt andra gula kort efter 85 minuter såg segern än säkrare ut men på stopptid kvitterade Norwich något turligt när skottet tog på en spelare och ställde Pereira i Unitedmålet.

Detta innebär att United måste slå Reading på bortaplan för att nå playoff-spel.

Manchester United U21 – Norwich U21 2-2 (0-0)

Uniteds mål: Weir (68, 76)
United: J.Pereira – Varela, McNair, Ekangamene, James – Janko, Pearson, Rowley, Rothwell, A.Pereira – Wilson (Weir 52)