U18: Fulham – United 1-4

Ett ungt U18-lag tog en enkel seger borta mot Fulham. Men det var vana målskyttar som gjorde det för United. Mitchell x2, Rashford och Croskery gjorde målen.

Fulham hade matchens första målchans men det var United som tog ledningen när Rashford tog avslut just utanför straffområdet och gav United ledningen. En ledning som stod sig halvleken ut.

Fulham inleder andra halvleken med att skapa ännu en chans, men Dean Henderson i Unitedmålet är med. Istället kommer Fulhams mål något oväntat efter en lång Unitedpress så ställer Londonlaget om snabbt och Redford kan peta in kvitteringen.

Men United var inte sena att reagera och med kvarten kvar gav Demetri Mitchell United ledningen igen. Croskery utökade Uniteds ledning till 3-1 kort därefter och Mitchell fastställde sedan resultatet till 4-1 med sitt andra mål i matchen.

Fulham U18 – Manchester United U18 1-4 (0-1)

Uniteds mål: Rashford, Mitchell 2, Croskery
United: Henderson, Scott (Reid), Borthwick-Jackson, Williams, Tuanzebe, Kehinde, Riley, Redmond (Thompson), Croskery, Rashford (Rathbone), Mitchell