Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Ny redaktör för MUSS i sociala medier

MUSS närvaro på sociala medier har, i ärlighetens namn, varit sådär hittills. Nu vill vi ändra på det och utökar den befintliga redaktionen inför säsongen 2014/15. Lisa Larsson heter vår nya redaktör för sociala medier och tanken är att hon mjukstartar redan nu till VM. Några av er kanske känner igen henne från Twitter där hon har ”hållit låda” som Oh Lisa eller @lisamanunited.

Vi satte oss ner och pratade med Lisa för att hon skulle få chansen att berätta vem hon är och hur hon ser på sitt nya uppdrag i MUSS. Hoppas ni gillar det hon kommer att göra och glöm inte att följa:

Och glöm inte att vi diskuterar United under #mufcse på alla sociala medier. Hoppas ni vill delta i diskussionen.

Lisa, vem är du?
Jag är 25 år. Jag är född och uppvuxen i Karlshamn men bor sedan flera år tillbaka i Malmö med sambo, hund och katter. Jag är utbildad inom mänskliga rättigheter men har på senare år blivit mer engagerad i djurs rätt snarare än människors. De timmar på dygnet som jag inte jobbar eller sover på, tillbringar jag gärna med vänner och familj.

Varför United?
Uppfostran. Min pappa är hardcore Unitedsupporter och det har aldrig varit tal om någon annan klubb i vårt hem.

Favoritspelare i nuvarande trupp och genom tiderna?
Phil Jones och Roy Keane.

Ditt bästa Utd-ögonblick?
Svårt att välja, men ett av många fantastiska ögonblick var när vi vann tillbaka ligatiteln från City förra året. Då sprutade glädjetårarna kan jag säga. CL-finalen 2008 är ett annat underbart minne.

Kommentar på förra säsongen?
En bedrövlig säsong på så många sätt! Det var rent av plågsamt att se United så vilse i sitt spel och till synes helt utan något självförtroende eller någon kreativitet.

Dina förväntningar inför kommande säsong?
Jag tror vi kommer få se ett mer offensivt och självsäkert United i år. Jag förväntar mig att de spelare som lämnat klubben ersätts med ett par riktigt vassa nyförvärv och att vi kommer på rätt väg igen.

Vad kan du bidra med till MUSS?
Fotbollskunnande och ett stort engagemang för vårt United.

Vad har du för förväntningar på redaktörskapet?
Jag hoppas på givande dialog med alla härliga medlemmar i Unitedfamiljen, både medlemmar i MUSS/MUSCS och icke-medlemmar. Jag vill bidra till att öka gemenskapen bland Sveriges United-supportrar. Vi är många, men ganska splittrade.

Har du någon plan för hur du ska ta dig an MUSS närvaro på sociala medier?
Jag har mina idéer, men tänker att jag mjukstartar under VM-slutspelet. Till en början blir det väl mest United-spelares insatser i VM och övergångssnack. Men jag tänker testa mig fram lite och känner inte att jag behöver vara riktigt skarp förrän säsongen sätter igång på riktigt.

Fotbollsintresse utöver United?
Jag har spelat fotboll i större delen av mitt liv men har på grund av en knäskada sadlat om till tränare och är nu ledare i Hyllie IK:s damlag här i Malmö. Är för övrigt fanatisk supporter till alla lag i min moderklubb IFK Karlshamn, som jag följer så mycket det bara är möjligt.

Vi hälsar Lisa hjärtligt välkommen till MUSS! Om du har synpunkter på vår närvaro i sociala medier kan du kontakta oss där eller på lisa.larsson@muss.se.