Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Påminnelse: Manchester United Soccer Schools [medlemserbjudande]


Under 2014 kommer konceptet Manchester United Soccer Schools till Sverige, med ett läger i Göteborg i augusti och ett i Stockholm i september. I samband med detta har vi ett medlemserbjudande där betalande vuxen får 10 procent på deltagaravgiften medan deltagande barn bjuds på ett års medlemskap i supporterklubben (Muss/MUSCS).

Fotbollsglada flickor och pojkar i åldrarna 10-15 år kan se fram emot en fotbollsupplevelse för livet. Manchester United Soccer Schools ger svenska barn chansen att uppleva hur livet är för professionella fotbollsspelare som Rooney och Van Persie.

För att göra upplevelsen så autentisk som möjligt kommer både tränare och fotbollsutrustning direkt från Manchester United. Manchester United Soccer Schools håller på under tre hektiska dagar och innehåller ett intensivt träningsprogram som kommer att hjälpa spelarna att utveckla sina tekniska och taktiska kunskaper samt ge en inblick i vikten av mental och fysisk förberedelse inför träning och match.

Manchester United Soccer Schools (för flickor och pojkar i åldern 10-15 år)

Göteborg: Den 15 augusti – den 17 augusti 2014
Stockholm: Den 5 september – den 7 september 2014

Coaching Academy (för fotbollstränare)

I samband med Manchester United Soccer Schools finns också Coaching Academy för fotbollstränare. Tränare från Manchester United kommer att inspirera de deltagande tränarna för deras dagliga träningar med sina klubbar och deras spelares utveckling.

Göteborg: Den 16 augusti 2014
Stockholm: Den 6 september 2014

World Skills – de bästa spelarna är inbjudna till Manchester

Manchester United World Skills är för de spelare som har utvecklats bäst i områdena dribbling, passning och bollkontroll under testerna på Manchester United Soccer Schools i Sverige. World Skills i Manchester inkluderar bland annat, flera träningspass på Manchester Uniteds anläggning – AON Training Complex, träning på Manchester Uniteds akademi, träning på Old Trafford inför 76 000 åskådare och det största – ett möte med spelare och tränare från Manchester Uniteds a-lag.

För mer information se:
Internet: Manchester United Soccer Schools
Facebook: Manchester United Soccer Schools Sweden

Medlemserbjudande

Medlemmar i Manchester United Supporters Club Scandinavia får 10 procent rabatt på deltagaravgiften och deltagande barn bjuds dessutom på ett års medlemskap i supporterklubben (digitalt medlemskap).

För att utnyttja medlemserbjudandet för 10 procent rabatt anger du koden MUSCS10 då du anmäler ditt barn till Manchester United Soccer Schools på Scandinavia.manutdsoccerschools.com/.

Medlemskap i supporterklubben ordnas av supporterklubben efter att vi fått uppgifter från Manchester United Soccer Schools om vilka som har anmält sig med rabattkoden.