Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Välkommen till nya Muss.se

Hej världen! Om du har hittat hit har du förmodligen upptäckt att det inte ser ut som det brukade göra. Vi har nämligen bytt kostym.

I normalfallet skulle här följa en programförklaring om hur bra allting är. Och så skulle alla hata det i alla fall, eftersom förändringar är farliga. Trots att förändringar nästan alltid är till det bättre.

Den här förändringen var dock inte planerad. Åtminstone var den inte planerad att ske just nu. Istället är det en förändring som vi blev tvingade att göra med mycket kort varsel eftersom det finns folk som gillar att jävlas för jävlandets skull. Så kan det vara.

Nåväl. Muss.se var i behov av en uppgradering. Den gamla versionen hade tre år på nacken och det är ju vansinnigt länge, egentligen.

Den nya versionen är bättre och modernare. Dock är den inte färdig. I normalfallet kanske det hade tagit ett par månader att bygga om, nu fick det ske på ett par dagar. Det betyder att det är en del som kanske inte fungerar till fullo. Men det mesta – förhoppningsvis allt – ska fungera tillräckligt bra.

Mycket återstår att göra och mycket kommer att göras den närmaste framtiden. Så rätt vad det är kan det bli någon förändring här och där. Förhoppningsvis till det bättre.

Det som definitivt kommer att ske är att ett område med utvalda artiklar kommer att adderas. Alla hemska engelska ord ska också försvinna – engelska ord ska bara finnas där vi har bestämt att det är motiverat. Och så är det en del annat som ska fixas. Men det kanske tar några månader. Eller ännu längre.

Det underlättar givetvis om ni påpekar om ni upptäcker något som är galet, så ska vi försöka fixa till det. Enklast är att ni bara skriver en kommentar. Just nu finns det kommentarsfält nästan överallt på sidan. Några kommentarsfält ska dock försvinna, men de flesta kommer att vara kvar. (Till exempel är det ju vansinne att ha ett kommentarsfält på en sida som heter kontakta oss).

Det som inte kommer att fungera bra är att diverse tabeller med fakta och statistik (som primärt hittas under säsongen eller historia) inte kommer att se tillräckligt bra ut på små skärmar. Detta är något som förmodligen inte kommer att åtgärdas inom den närmaste framtiden. Det är helt enkelt jävligt svårt att visa stora tabeller på små skärmar. Och min personliga åsikt är att nyttan i att visa mer information på en större skärm är större.

Nåväl, nog om det som inte är så bra. Det som är bra är att sidan nu är anpassad för små skärmar (ja, förutom de där tabellerna då). Sidan är ljusare och renare, ja mindre plottrig helt enkelt. Texten i artiklar är större och trevligare att läsa. Dessutom ska prestandan på sidan förhoppningsvis bli bättre.

Så välkommen, och hoppas att ni trivs!

Bilden längst upp är för övrigt såsom sidan såg ut för tre år sedan.