Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Vecka 29, 2014

I ryktesbörsen kastar vi ut meningslösa krav på trovärdighet och rimlighet. Här kommer vi att presentera ett urval av de rykten som florerar runt United.

I ryktesbörsen publicerar vi rykten om spelarövergångar och kontraktsdiskussion. Eventuella rykten kring Uniteds manager, skador, landslagsspel och vad det nu kan vara kör vi i nyhetsbörsen.

 • United uppges jaga en central mittfältare till. Arturo Vidal var länge det hetaste spåret men han verkar inte längre vara aktuell.
 • Trots att han skrev på ett nytt kontrakt i maj tyder nu mycket på att Patrice Evra kommer att gå till Juventus i sommar.
 • Thomas Vermaelen är ett mittbacksalternativ för United. En positiv faktor är att han kan spela både mittback och vänsterback.
 • Anderson och Bebe karriärer i United uppges vara över.
 • Plus (in): Daley Blind, Edinson Cavani, Nigel de Jong, Stefan de Vrij, Memphis Depay, Joao Filipe, Ogo Obi, Marco Reus, Ricardo Rodriguez, Kevin Strootman, Joao Virginia.
 • Plus (ut): Tom Cleverley, Marouane Fellaini, Darren Fletcher, Javier Hernandez, Shinji Kagawa, Nani, Nick Powell, Wayne Rooney, Chris Smalling, Marnick Vermijl, Ashley Young, Wilfried Zaha.
 • Äldre rykten (in): Dele Alli, Daley Blind, William Carvalho, Edinson Cavani, Jordy Clasie, Juan Cuadrado, Nigel de Jong, Stefan de Vrij, Memphis Depay, Angel di Maria, Nicolas Gaitan, Antoine Griezmann, Fredy Guarin, Joao Filipe, Mats Hummels, Andres Iniesta, Sami Khedira, Sead Kolasinac, Yevhen Konoplyanka, Tomasz Kucz, Dirk Kuyt, Eliaquim Mangala, Marquinhos, Jackson Martinez, Benjamin Mendy, Miranda, Pedro, Enzo Perez, Paul Pogba, Marco Reus, Patrick Roberts, Ricardo Rodriguez, Alexis Sanchez, Bastian Schweinsteiger, Wesley Sneijder, Alex Song, Kevin Strootman, Arda Turan, Victor Valdes, Thomas Vermaelen, Arturo Vidal, Joao Virginia, Xavi.
 • Äldre rykten (ut): Ben Amos, Anderson, Bebe, Michael Carrick, Tom Cleverley, Patrice Evra, Marouane Fellaini, Darren Fletcher, Javier Hernandez, Adnan Januzaj, Sam Johnstone (lån), Shinji Kagawa, Michael Keane, Juan Mata, Nani, Nick Powell, Wayne Rooney, Chris Smalling, Marnick Vermijl, Danny Welbeck, Ashley Young, Wilfried Zaha.
 • Inte längre aktuellt (in): Cesc Fabregas, Ezequiel Garay, Ilkay Gundogan, Daryl Janmaat, Eden Hazard, Koke, Toni Kroos, Adam Lallana, Mario Mandzukic, Bruno Martins Indi, Thomas Muller, Arjen Robben, Bacary Sagna.
 • Officiellt (in): Ander Herrera (Athletic Bilbao), Luke Shaw (Southampton).
 • Officiellt (nya kontrakt): Patrice Evra, Antonio Valencia.
 • Ungdomsvärvningar: Målvakten Vanja Milinkovic är klar för United, men omgående utlånad tillbaka till FK Vojvodina.
 • Officiellt (ut): Alexander Buttner (Dynamo Moskva), Rio Ferdinand (ingen ny klubb klar), Ryan Giggs (slutar), Federico Macheda (Cardiff), Nemanja Vidic (Inter).

Se också: Nyhetsbörsen »

Nyare rykten »

Publicerat:
2014-07-20,
16.23
Publicerat av:
Mikael Österdahl

De Vrij inte längre aktuell för Lazio

Stefan de Vrij har kopplats samman med Manchester United men det såg länge ut som att han skulle hamna i Lazio. Det spåret är inte längre aktuellt enligt klubbens fotbollsdirektör Martin van Geel, som dock verkar angelägen att sälja mittbacken vars kontrakt går ut nästa sommar. Det gäller bara att någon klubb erbjuder tillräckligt mycket pengar, vilket uppges vara mer än tio miljoner euro.

[Twitter, 2, 3]

Publicerat:
2014-07-20,
15.18
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mail: Van Gaal kommer värva Cavani om inte Rooney anpassar sig

Enligt Daily Mail kommer Louis van Gaal att använda turnén i USA för att se hur Wayne Rooney anpassar sig till olika positioner i laget. Rollen som central anfallare är nämligen vikt åt Robin van Persie.

Om Rooney inte tar till sig Van Gaals taktik kommer managern att försöka värva Edinson Cavani.

Tidningen rapporterar att Van Gaal planerar att spela 3-4-3 i United.

Läs mer på Dailymail.co.uk.

Publicerat:
2014-07-20,
15.15
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mail: Blind är prio ett för Van Gaal, Strootman i januari

Precis som The Mirror (se nedan) tror Daily Mail att Kevin Strootman kommer att gå till United i januari. Tidningen menar att han redan hade varit en Unitedspelare om det inte hade varit för hans skada.

Där Mirror tror på De Vrij skriver dock Mail att Daley Blind är Van Gaals högsta prioritet just nu. Managern ska vara av åsikten att Blind är bättre på att anpassa sig till olika roller i laget än många av de nuvarande spelarna. Van Gaal ska också vara av tron att några holländska spelare i laget kan innebära att hans taktik och filosofi i större utsträckning kan föras över till klubbens engelska spelare.

Läs mer på Dailymail.co.uk.

Publicerat:
2014-07-20,
15.04
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mirror: De Vrij blir Van Gaals första köp, Strootman kommer i januari

Enligt The Mirror kommer Stefan de Vrij att bli den första signeringen sedan Louis van Gaal tillträdde som manager för United. Mats Hummels är egentligen förstaval men verkar inte gå att köpa loss från Dortmund.

De Vrij ska vara desperat att gå till United och har därför valt att inte skriva på för Lazio.

Tidningen rapporterar också att Van Gaal håller på att göra klart ett avtal som tar Kevin Strootman till United i januari. Då Strootman kommer först efter halva säsongen är det ett extra hårt slag att Michael Carrick nu är långtidsskadad.

Läs mer på Mirror.co.uk.

Publicerat:
2014-07-20,
14.57
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Robson: United behöver en mittback

Unitedlegenden Bryan Robson tycker att Manchester Uniteds huvudsakliga fokus bör vara att värva en mittback.

När jag tittar på oss, jag tycker att då vi förlorade Nemanja och Rio och släppte in mål förra året betyder det, kan vi få en riktigt bra mittback? Jag tycker att det är viktigare än en central mittfältare just nu.

Läs mer på Manutd.com.

Publicerat:
2014-07-19,
18.34
Publicerat av:
Mikael Österdahl

United och Barcelona slåss om Blind

Enligt Mundo Deportivo är Barcelona intresserade av att värva Daley Blind. Den spanska klubben får dock motstånd från Manchester United och tidningen menar – om Google Translate har rätt – att Louis van Gaal redan har kommit överens med spelaren. Även Borussia Dortmund, Liverpool och Arsenal ska vara intresserade.
Läs mer på Mundodeportivo.com.

Publicerat:
2014-07-19,
18.27
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Blackburn har inte gett upp Michael Keane

Blackburn Rovers drömmer fortfarande om att få låna Michael Keane kommande säsong, något som klubbens manager Gary Bowyer bekräftar.

Jag har sagt hela tiden att Mr Van Gaal kommer att titta på honom. Om Michaels situation skulle förändras så är vi förhoppningsvis i en position att vara där. Men vi bra om, men och kanske. För tillfället är han en Manchester United-spelare.

Spontant känns det som att det borde finnas bättre klubbar – sådan som spelar i Premier League – som skulle kunna vara intresserade av att låna Keane.

Läs mer på Lancashiretelegraph.co.uk.

Publicerat:
2014-07-18,
18.19
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Ingen framtid för Vermijl i United

Belgiska rapporter säger att Marnick Vermijl inte har någon framtid i Manchester United. Spelaren uppges ha hoppats att få följa med på turnén men han tvingades stanna hemma. Värt att notera är att rapporterna kom innan United presenterade truppen till USA. Vermijl uppges vara önskad av klubbar i Holland, i Belgien och i Championship.

[Twitter, 2]

Publicerat:
2014-07-18,
18.15
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Vidal: Vi får se vad som händer

Juventus har sagt att Arturo Vidal inte är till salu och Manchester United har uppenbarligen gång på gång förnekat att man är intresserade av att värva mittfältaren. Trots det vägrar ryktena att ge sig. Och mittfältaren själv lämnar dörren öppen för en flytt.

Det är svårt att prata om andra klubbar när du redan är i en toppklubb. […] Jag har hör om intresset som Real Madrid och United har visat för mig, men det är någon som hanterar det. […] Kanske stannar jag i Juventus hela mitt liv. När jag kommer till Italien ska jag prata med tränaren och se vad som händer.

Läs mer på Telegraph.co.uk.

Publicerat:
2014-07-18,
13.47
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Sky: Nytt långtidskontrakt för Lawrence

Enligt Sky Sports är Tom Lawrence på väg att skriva under ett nytt långtidskontrakt med Manchester United. Lawrence imponerade förra säsongen då han var utlånad till Yeovil och Carlisle och fick överraskande debutera i Uniteds a-lag i hemmamatchen mot Hull.
Läs mer på Skysports.com.

Publicerat:
2014-07-18,
13.40
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mail: West Ham vill låna Young och Zaha

Enligt Daily Mail är West Ham intresserade av att låna Ashley Young och Wilfried Zaha.
Läs mer på Dailymail.co.uk.

Publicerat:
2014-07-18,
00.43
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Rio Ferdinand klar för QPR

Formaliteterna är nu avklarade och Rio Ferdinand har skrivit på ett ettårskontrakt med QPR. Mittbacken lämnar som bekant United på fri transfer, vilket förmodligen var Uniteds beslut. I QPR återförenas Ferdinand med Harry Redknapp.

Jag hade erbjudanden från hela världen,” säger Ferdinand. ”Några ställen med bättre klimat än här. Det som lockade för mig var att spela i Premier League och tillbaka här där allt började. Det handlar inte om pengar, jag hade massor av mer lukrativa erbjudanden tillgängliga för mig. Jag känner fortfarande att jag har något att erbjuda och jag är uppspelt över att hjälpa den här klubben cementera sin nuvarande plats i Premier League.

Vi önskar förstås Rio all lycka i framtiden, framför allt när QPR möter Liverpool, Manchester city eller Chelsea.

Läs mer på Qpr.co.uk.

Publicerat:
2014-07-18,
00.36
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Ajax hoppas att Blind ska stanna

Ajax flexibla holländska landslagsman Daley Blind har kopplats samman med Manchester United. Ajax hoppas dock att spelaren ska stanna.

Personligen tror jag inte [att Blind kommer att lämna],” sa Ajax tränare Frank de Boer. ”Alla är givetvis till salu, men vi känner att de tre spelarna, VM-spelarna, tillsammans med några grabbar i den nuvarande truppen, ska vara vattenbärarna i den här truppen.

Läs mer på Skysports.com.

Publicerat:
2014-07-17,
20.00
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mail: Samtal om Cleverleys framtid nästa månad, Everton intresserade

Enligt Daily Mail kommer Tom Cleverley att diskutera sin framtid med Manchester United nästa månad. Mittfältaren är en av de spelare som ryktas vara på väg bort sedan Louis van Gaal tillträtt som manager för United. Om Cleverley lämnar United förefaller Everton vara en trolig destination.
Läs mer på Dailymail.co.uk.

Publicerat:
2014-07-17,
19.58
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Glöm det: Janmaat klar för Newcastle

Högerbacken Daryl Janmaat ryktades vara aktuell för Manchester United. Om det fanns ens ett uns av sanning i det ryktet så kan det skrotas nu. Högerbacken är nämligen klar för Newcastle.

[Twitter]

Publicerat:
2014-07-17,
19.56
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Rio Ferdinand (snart) klar för QPR

Det har varit en öppen hemlighet ett tag nu och nu bekräftar även Rio Ferdinand att han kommer att spela för QPR nästa säsong. Mittbacken skriver på Twitter att han, framgångsrikt, har genomfört den obligatoriska läkarundersökningen och nu är det bara signaturen som saknas.

[Twitter]

Publicerat:
2014-07-17,
14.56
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Glöm det: Kroos klar för Real Madrid

Om det var någon som fortfarande hoppades att Toni Kroos skulle gå till Manchester United så är det dags att sluta hoppas nu. Kroos är klar för Real Madrid.

[Twitter]

Publicerat:
2014-07-17,
01.25
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mirror: Van Gaal kan sparka tio spelare

Enligt The Mirror kommer Louis van Gaal att genomföra en ordentlig rensning i Uniteds trupp. Så många som tio spelare kan lämna klubben i sommar. Huruvida detta inkluderar de fem spelare – Alexander Buttner, Rio Ferdinand, Ryan Giggs, Federico Macheda och Nemanja Vidic – som redan har lämnat framgår inte riktigt, men det verkar inte så.

Tidningen nämner att Ashley Young, Wilfried Zaha, Marouane Fellaini, Bebe, Anderson, Tom Cleverley, Nani och Nick Powell kommer att tvingas lämna.

Däremot menar tidningen att Van Gaal är intresserad av att utvärdera klubbens talanger. James Wilson och Tom Lawrence debuterade under Ryan Giggs korta ledning men även Jesse Lingard, Will Keane och Michael Keane förmodas intressera Van Gaal.

Läs mer på Mirror.co.uk.

Publicerat:
2014-07-17,
00.28
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Vidal tycks inte vara aktuell

Manchester United fortsätter att förneka att man ska vara intresserade av att värva Arturo Vidal. Nu har även Juventus förklarat att man inte vill sälja spelaren och det tycks som att en värvning av Vidal inte längre finns på kartan.

Vidal är en Juventusspelare och vi har aldrig haft honom till salu. Många klubbar har frågat efter honom men vi har aldrig satt oss ner för att förhandla. Vi vill behålla honom,” sa Juventus direktör Giuseppe Marotta på en presskonferens.

Läs mer på Bbc.co.uk.

Publicerat:
2014-07-16,
12.36
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Bebe mycket nära Benfica

Bebe har nu pratat om en möjlig flytt till Benfica.

[Twitter, 2, 3]

Publicerat:
2014-07-16,
12.18
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mitten tror att Vidal går till United


[Youtube]

Publicerat:
2014-07-16,
00.39
Publicerat av:
Mikael Österdahl

United fortsätter att förneka att Vidal är aktuell, motsatta rapporter i Italien

Manchester United fortsätter att berätta för de engelska journalisterna att Arturo Vidal inte är aktuell för United. Samtidigt rapporteras det i Italien att United nu har höjt budet på mittfältaren. Enligt La Gazzetta dello Sport kan Juventus vilja att sälja Vidal till United ha varit det som avgjorde då Antonio Conte bestämde sig för att sluta.


[Twitter]

Läs mer på Gazzetta.it.

Publicerat:
2014-07-16,
00.32
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Evra väntar med övergång tills Juventus har säkrat en ny tränare

Antonio Conte har lämnat sin post som tränare för Juventus. Detta kan få konsekvenser för Manchester United. Dt rapporteras nu i Italien att Patrice Evra väntar med en övergång till Juventus tills klubben har gjort klart med en ny tränare.


[Twitter]

Publicerat:
2014-07-15,
19.51
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Ogo Obi provspelar hos United

Daily Mail rapporterar att Watfords 16-åring Ogo Obi är på provspel hos Manchester United.
Läs mer på Dailymail.co.uk.

Publicerat:
2014-07-15,
19.48
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Glöm det: Martins Indi klar för Porto

Nej, Manchester United kommer inte att värva Bruno Martins Indi. Mittbacken är klar för Porto.
Läs mer på Feyenoord.nl.

Publicerat:
2014-07-15,
16.54
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mitten: United vägrar betala överpris

Enligt Andy Mitten räknar United med att förstärka truppen ytterligare innan sommaren är över. Han säger dock att United vägrar att blanda sig i auktioner om spelare och att klubben bara vill värva spelare som verkligen vill till klubben. United är desperata att värva.

Mitten upprepar också att Van Gaal vill arbeta med en trupp på 20 spelare, vilket betyder att spelare kommer att lämna klubben. Precis som alla andra rapporter idag så säger Mitten att Anderson och Bebe inte har någon framtid i United.


[Youtube]

Publicerat:
2014-07-15,
16.51
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Bebe uppges vara i stort sett klar för Benfica

[Twitter]

Publicerat:
2014-07-15,
16.49
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Sky: Ung Benficaduo på provträning

Sky Sports rapporterar att de två unga Benficaspelarna Joao Filipe och Joao Virginia provtränar med Manchester United. Duon, Filipe är ytter och Virginia är målvakt, anses tillhöra de bästa unga talangerna i Portugal de senaste åren. Även Manchester city, Liverpool och Chelsea uppges vara intresserade av spelarna.
Läs mer på Skysports.com.

Publicerat:
2014-07-15,
16.47
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Guardian: Snabba beslut från Van Gaal om spelarna med osäker status

Enligt The Guardian kommer Louis van Gaal att göra en snabb bedömning för att bestämma om Chris Smalling, Shinji Kagawa, Tom Cleverley, Javier Hernandez, Darren Fletcher och Ashley Young ska erbjudas nya kontrakt. De sex spelarnas framtid i United ska vara osäker, Cleverley och Fletcher har ett år kvar på kontraktet medan övriga fyra har två år kvar. Bebe och Anderson är fria att lämna United.
Läs mer på Theguardian.com.

Publicerat:
2014-07-15,
16.43
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mail: De kan komma, de kan lämna

Daily Mail menar att Louis van Gaal vill värva två försvarare till United. Thomas Vermaelen är ett alternativ, men Arsene Wenger är inte så sugen på att sälja till United. United överväger också Wolfsburgs vänsterback Ricardo Rodriguez. Mats Hummels är fortfarande på radarn men United vet att det blir svårt att värva tysken.

Van Gaal vill också värva en central mittfältare till och Arturo Vidal är ett alternativ. United är emellertid inte villiga att betala det pris som Juventus kräver. Kevin Strootman och Nigel de Jong är också alternativ.

Van Gaal ska dock vara nöjd med Uniteds offensiva alternativ. Om en dynamisk och snabb ytter skulle bli tillgänglig är en värvning dock möjlig. Marco Reus nämns men Memphis Depay ses som ett mer realistiskt alternativ.

Samtidigt behöver United sälja spelare då Van Gaal uppges vilja arbeta med en trupp på 23 spelare. Anderson och Bebe uppges inte ha någon framtid i United. Framtiden är också osäker för spelare som Nani, Ashley Young, Shinji Kagawa, Wilfried Zaha, Javier Hernandez och Marouane Fellaini.

Till sist uppges United ungdomstränare vara förhoppningsfulla om att James Wilson ska ingå i a-lagstruppen.

Läs mer på Dailymail.co.uk.

Publicerat:
2014-07-15,
12.31
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Vidal medger att United är ett alternativ

Arturo Vidal har berättat i chilensk teve att en flytt till Manchester United är ett alternativ för honom. Om det inte skulle bli något med övergången så är det ingen stor sak, då han trivs i Juventus.

Jag tänker inte på vart jag kommer att gå. Jag drar nytta av min semester med människorna jag älskar. Just nu tänker jag på andra saker. Efteråt, när jag kommer till Italien, får jag se.

Jag är redan i ett fantastiskt lag, Juventus, så jag kommer att vara lugn om Manchester United-alternativet faller igenom.

Läs mer på Theguardian.com.

Publicerat:
2014-07-15,
12.26
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Feyenoord välkomnar bud på De Vrij, vill inte sälja Clasie

Väldigt många av Feyenoords spelare har kopplats samman med Manchester United. Mittbacken Stefan de Vrij är en sådan, även om han tros hamna i Lazio.

Om rätt klubb kommer fram och ger oss ett bra bud kommer vi definitivt att titta på det,” säger Feyenoords sportdirektör Martin van Geel.

De Geel vill dock inte sälja Jordy Clasie: ”Jordy trivs väldigt bra i Feyenoord och vi har ingen avsikt att sälja honom. En övergång är egentligen inget måste för honom. Jag räknar inte med att mycket ska hända runt honom. Vi är villiga att jobba extra hårt för att hålla kvar honom och resten av laget.

Mittbacken Bruno Martins Indi har också kopplats samman med United. Han uppges nu vara nära en övergång till Porto.

Läs mer på Manchestereveningnews.co.uk.

Publicerat:
2014-07-15,
01.36
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Tidningarna oense om vad som händer med Vidal

Beroende på vem man lyssnar på så är Arturo Vidal för dyr, inte aktuell eller högaktuell. Äntligen känner vi igen tidningarna!

Manchester Evening News skriver att Louis van Gaals ankomst till Manchester kommer att dra igång Uniteds försök att värva mittfältaren. Tidningen skriver dock att nyheterna runt Vidal inte drivs av United.

Enligt The Mirror kommer United emellertid inte att betala överpris för Vidal. Tidningen menar att Juventus vill ha 34 miljoner pund och United är inte beredda att betala så mycket.

Lyssnar vi istället på Daily Mail så kommer United inte att värva Vidal, trots att Juventus vill sälja. I en artikel utan detaljer (sällan ett tecken på stor trovärdighet) hävdar tidningen att Van Gaal har bestämt att Vidal inte är för United.

Läs mer på Manchestereveningnews.co.uk, på Mirror.co.uk eller på Dailymail.co.uk. Eller ja, ta en kopp kaffe och läs nåt annat istället!

Publicerat:
2014-07-15,
01.11
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Wenger vill ha spelare och pengar i utbyte mot Vermaelen

Enligt The Telegraph vill Arsene Wenger ha både spelare och pengar om han ska gå med på att sälja Thomas Vermaelen till Manchester United. Arsenal har inget ekonomiskt behov av sälja och har dessutom ont om försvarare. Tidningen vet inte vilken eller vilka spelare i United som Wenger är intresserad av men nämner att Arsenal ville värva Chris Smalling innan han gick till United.
Läs mer på Telegraph.co.uk.

Publicerat:
2014-07-14,
20.04
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Vermaelens förmåga att spela vänsterback en faktor

Då Patrice Evra förväntas lämna United för Juventus, vilket skulle lämna Luke Shaw som Uniteds enda vänsterback. Arsenals mittback Thomas Vermaelen är aktuellt för United och att belgaren också kan spela vänsterback är ytterligare ett argument för en värvning.

Enligt The Guardian över Louis van Gaal just nu om han ska köpa ytterligare en vänsterback. Ett alternativ kan vara Wolfsburgs Ricardo Rodriguez.

Det är oklart om Van Gaal skulle nöja sig med en värvning av Vermaelen eller om han kommer att försöka värva ytterligare en vänsterback.

Läs mer på Theguardian.com.

Publicerat:
2014-07-14,
15.21
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Sky: Cavani vill spela i Premier League

Enligt Sky Sports har Edinson Cavani bett sina representanter att undersöka om det är möjligt för anfallaren att gå till en Premier League-klubb. Tidigare i somras rapporterades United vara intresserade av att värva anfallaren men det har varit helt tyst på den fronten de senaste veckorna.
Läs mer på Skysports.com.

Publicerat:
2014-07-14,
14.53
Publicerat av:
Mikael Österdahl

United förnekar att avtal om Vidal är nära förestående

[Twitter]

Publicerat:
2014-07-14,
14.29
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Sky: Ferdinand skriver på för QPR imorgon

Sky Sports rapporterar att Rio Ferdinand imorgon kommer att skriva QPR.
Läs mer på Skysports.com.

Publicerat:
2014-07-14,
01.19
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mail: Evra accepterar Juventusflytt via e-post

Enligt Daily Mail har Patrice Evra accepterat en flytt till Juventus via e-post. Vänsterbacken är för närvarande på semester i Los Angeles. Louis van Gaal ska vara bekväm med att låta Evra lämna United, då Luke Shaw som bekant har skrivit på för klubben.
Läs mer på Dailymail.co.uk.

Publicerat:
2014-07-14,
01.17
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mail: United närmar sig ett köp av Vidal

Enligt Daily Mail börjar Manchester United närma sig ett köp av Arturo Vidal. Den chilenska mittfältaren uppges lämna Juventus för 35 miljoner pund.
Läs mer på Dailymail.co.uk.

Äldre rykten »