Vinnare: MUSS-mästerskapet 2014/15, deltävling 1

GRATTIS till vinnarna i MUSS-mästerskapet 2014/15, deltävling 1.

Tre medlemmar tog ett litet steg närmare en resa till Manchester med MUSS, när lotten avgjorde den första deltävlingen i MUSS-mästerskapet 2014/15. Tobias Liljekvist, Hampus Johansson och Lars Johansson kvalificerade sig alla till finalen, som går av stapeln i slutet av säsongen.

Här delger Tobias och Lars sina tankar om vinsten, finalen och det hägrande säsongen med LVG vid rodret.

vinnare

Tobias tillsammans med Jesper Blomqvist.

Grattis, hur känns det att ha en finalplats säkrad redan efter den första deltävlingen?

Tobias: Tack, det känns riktigt kul. Kände att det var i denna tävling jag hade störst chans, så alltid skönt när man lyckas direkt! Haha, skämt åsido, tycker det är ett riktigt roligt och grymt initiativ som ni har tagit och jag är glad att få vara en del av finalen. Passar på att ge en eloge till alla i MUSS för det arbete och engagemang ni lägger ned, otroligt bra jobbat.

Lars: Helt fantastiskt! Gissar att första deltävlingen var min bästa chans då det var ett rent lotteri. Jag har förstått att Unitedkunskaperna runt om i detta sällskap är minst sagt respektingivande.

Hur står det till med United-kunskaperna, blir du att räkna med i finalen?

T: Det återstår att se. Lite har jag nog snappat upp under åren och jag läser lite om United varje dag, framför allt denna period när det är Silly season. Självklart kan kunskaperna förbättras och tid att plugga finns ju innan finalen. Jag kommer att göra mitt bästa!

L: Jag har en lång lucka från mitten av 70-talet och fram till en bit in på detta millennium då jag levde i villfarelsen att fotboll inte var så viktigt. Men om jag lyckas bjuda hem Jeppe Blomqvist som personlig coach under finalen så… Nej, seriöst är jag rädd att mina kunskaper inte räcker till att vinna finalen. Men jag ska förbereda mig! Finns ju lite tid.

Vad tror du om LVG och den kommande säsongen?

T: Ska erkänna att jag var skeptisk till LVG när vi signade honom i våras, men VM fick mig att helt ändra inställning. Ser mycket fram emot säsongen och får vi bara några nyförvärv till så blir detta riktigt bra. Önskar en mittback eller två, en på mitten och kanske en eller två yttermittfältare till. Drömvärvningar? De Vrij, Hummels, Vidal, Reus och Di Maria? Annars tror jag att det blir mycket bättre än förra säsongen. Vi har en fördel genom att bara ha ligan och de inhemska cuperna att tänka på. Hade stor tilltro till Moyes (för stor?) så frågan är om man vågar tro lika mycket på detta. Vi har tappat Giggs, Rio, Vidic etc som tillsammans har mycket rutin. Överlag är det dock en positiv känsla i kroppen inför säsongen som kommer och jag tror att vi kommer minst topp tre i PL och tar en av cuperna.

L: Jag tror att LvG var den enda av tillgängliga managers som kan få det kantrande skeppet på rätt köl igen. Jag är riktigt glad att han blev lösningen. Att han är känd för att ge ungdomar chansen, och dessutom få många av dem att lyckas, är något som jag ser fram emot att se. Älskar också hans sätt att hantera journalister. Intervjuerna med managern lär bli mer intressanta att höra än de var förra säsongen!

Kommande säsong i ligan är ju fruktansvärt viktig på kort sikt, topp 3-4 är väl ett livsnödvändigt minimum. Förutsättningarna för det hänger väl mycket på att få in någon, typ Vidal eller Schweinsteiger för att komplettera det centralt mittfältera med och en mittbacksdirigent av världsklass.

Vinnare och priser, deltävling 1

Tobias Liljekvist, finalplats + t-shirt från TShirtsUnited.com
Hampus Johansson, finalplats + t-shirt från MUSCS
Lars Johansson, finalplats + MUSS-souvenir

MUSS-mästerskapet 2014/15

Läs mer om MUSS-mästerskapet 2014/15 här »

Deltävling 2 lanseras här på Muss.se redan den 23 juli.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS