Övertygande seger av reserverna

Uniteds reserver tog en övertygande seger när man under kvällen besegrade Altrincham med 5-0. Davide Petrucci gjorde två mål medan Wilson, McNair och Evans gjorde varsitt mål.

Efter att ha gått mållösa två matcher i följd så spräckte United sin målnolla efter ungefär en halvtimmes spel när Wilson från nära håll stötte in Pereiras inspel. Innan halvleken var över hann Petrucci också göra ett mål när han från distans krutade in 2-0.

United var långt ifrån färdiga och efter en timmes spel chippade Petrucci elegant in 3-0 för sitt andra mål i matchen. United utökade sin ledning till 4-0 med 20 minuter kvar när mittbacken nickade in Pereiras inlägg och med fem minuter kvar kom ett liknande mål från den inhoppande försvararen Callum Evans. United gjorde i vanlig ordning många byten och smolken i bägaren var att Henriquez var tvungen att utgå skadad.

Efter ett intensivt spelschema så tar reserverna matchuppehåll några dagar innan man möter Barnsley på tisdag.

Altrincham – Manchester United Reserver 0-5 (0-2)

Uniteds mål: Wilson (28), Petrucci (41, 61), McNair (72), C.Evans (84)
United: J.Pereira (O’Hara 70) – Vermijl, Thorpe, McNair (McConnell 73), Varela – Janko (Rothwell 46), Harrop (Willock 66), Petrucci (Goss 61), A.Pereira (A.Fletcher 74), Lawrence – Wilson (Henriquez 46 (C.Evans 73))