U18 vann sin första träningsmatch

Uniteds U18-lag inledde sin försäsong med att slå Trafford FC med 1-0. Marcus Rashford gjorde matchens enda mål tidigt i den andra halvleken.

United, som spelade i sina träningströjor utan nummer, började piggast och det var yttern Demetri Mitchell som kom närmast med en frispark som smet just utanför stolpen men halvleken slutade mållös.

United gjorde inget byte i paus och fyra minuter in i den andra halvleken kom utdelningen när Marcus Rashford tryckte in 1-0 från nära håll.

United gav även speltid åt två provspelare i vänsterbacken Oscar Borg från West Ham och anfallaren Ogo Obi från Watford. Båda två med ett gott rykte i England och intresse från alla storklubbar i landet.

Trafford FC – Manchester United U18 0-1 (0-0)

Uniteds mål: Rashford (49)
United: Henderson (Dorrington 69) – Riley (Reid 76), Tuanzebe, Williams, Borg (Borthwick-Jackson 57) – Rashford, Scott, McTominay (Kehinde 64), Thompson, Mitchell (Dearnley 76) – Croskery (Obi 57)