Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Påminnelse: Supporterträff i Landskrona den 16 augusti

Red Devils Landskrona (MUSS L-a) har en supporterträff den 16 augusti, i samband med Manchester United – Swansea klockan 13.45.

Det är bokat från 13.30 på bakgården på O’Learys i Landskrona.

Beställning sker i baren på både mat och dryck.

99:- för en Unitedburgare med pommes och 39:- för en öl, förhoppningsvis blir det 39:- för en cider eller ett glas vin också. Dessa priser gäller under matchtid och om man är medlem i MUSS. Hur man blir medlem? Gå in på United.no och följ instruktionerna.

Hoppas på bra uppslutning. Det är ju premiär. Hjärtligt välkomna!

Plats: O’Learys Landskrona, bakgården
Dag: Lördagen den 16 augusti
Tid: Samling från 13.30
Match: Manchester United – Swansea
Anmälan: Per e-post till red_devils_landskrona@yahoo.se
Sista anmälningsdag: Den 8 augusti


Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila lokalt@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.