Supporterträff i Karlstad den 30 augusti

Red Army Karlstad bjuder in till supporterträff nummer 1 för 2014/15-säsongen, lördagen den 30 augusti klockan 13.15. Träffen är på O’Learys i Karlstad och sker i samband med bortamatchen mot Burnley.

[singlepic id=643 w= h= float=none]

Plats: O’Learys i Karlstad
Dag: Lördagen den 30 augusti
Tid: Samling från 13.15
Match: Burnley – Manchester United (matchstart 13.45)
Anmälan: O’Learys vet att vi kommer så ring dem, uppge att ni är med i MUSS och skall på träffen så placerar de er på rätt ställe!
Tävling: Vi tippar matchen och Unitedsouvenir tillfaller vinnaren!

Red Army Karlstad har en specialmeny där man får Bostonburgaren och en öl för 169 kronor eller Bostonburgaren och läsk för 139 kronor. I övrigt på menyn gäller vår rabatt om 15 procent som vanligt vid uppvisande av MUSS-medlemskortet.

Mer information: martin.jordanskog@telia.com


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS