Lånekollen 14/15 – vecka 34

United har för tillfället endast två spelare ute på lån, varav den ena, nämligen Angelo Henriquez, är ett lån som ännu inte bekräftats från Uniteds sida, märkligt nog. Vi kan nog förvänta oss ett antal spelare ut på lån inom den närmsta veckan dock.

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, var inte med i truppen när Dinamo spelade Europa League-kval mot rumänska Petrolul, en match man också vann. Henriquez spelade dock sista halvtimmen i derbyt mot NK Zagreb när Dinamo tappade poäng för första gången i ligan den här säsongen i en match som slutade 1-1.

Nani, Sporting, spelade 77 minuter i sin dubutmatch med Sporting när de tog emot Arouca på hemmaplan. Nani hann på de 77 minuterna dra på sig ett gult kort samt att missa en straff, så det blev ingen lyckad debut för Nani som dock räddades av Carlos Mane som avgjorde för hemmalaget med mål på stopptid.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS