Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Vecka 35, 2014

Ryktesbörsen kan innehålla spår av åsikter, sarkasm, ironi och dålig humor.

I ryktesbörsen kastar vi ut meningslösa krav på trovärdighet och rimlighet. Här kommer vi att presentera ett urval av de rykten som florerar runt United.

I ryktesbörsen publicerar vi rykten om spelarövergångar och kontraktsdiskussion. Eventuella rykten kring Uniteds manager, skador, landslagsspel och vad det nu kan vara kör vi i nyhetsbörsen.

  • Plus (in): William Carvalho, Juan Cuadrado, Nigel de Jong, Martin Odegaard, Arturo Vidal.
  • Plus (ut): Anderson, Tom Cleverley, Rafael da Silva, Javier Hernandez, Shinji Kagawa, Anders Lindegaard, Danny Welbeck, Ashley Young.
  • Äldre rykten (in): Dele Alli, Mehdi Benatia, Daley Blind, Oscar Borg, William Carvalho, Edinson Cavani, Jordy Clasie, Douglas Costa, Juan Cuadrado, Nigel de Jong, Angel di Maria, Nicolas Gaitan, Antoine Griezmann, Fredy Guarin, Facundo Ferreyra, Joao Filipe, Andres Iniesta, Sami Khedira, Sead Kolasinac, Terence Kongolo, Yevhen Konoplyanka, Tomasz Kucz, Dirk Kuyt, Eliaquim Mangala, Marquinhos, Jackson Martinez, James McCarthy, Benjamin Mendy, Martin Odegaard, Miranda, Pedro, Enzo Perez, Paul Pogba, Marco Reus, Patrick Roberts, Ricardo Rodriguez, Antonio Rudiger, Bastian Schweinsteiger, Lucas Silva, Wesley Sneijder, Alex Song, Kevin Strootman, Alex Teixeira, Arda Turan, Victor Valdes, Arturo Vidal, Joao Virginia, Ron Vlaar, Xavi.
  • Äldre rykten (ut): Ben Amos, Anderson, Michael Carrick, Tom Cleverley, Rafael da Silva, Marouane Fellaini, Darren Fletcher, Javier Hernandez, Adnan Januzaj, Sam Johnstone (lån), Phil Jones, Shinji Kagawa, Michael Keane (lån), Juan Mata, Demetri Mitchell (lån), Nick Powell, Wayne Rooney, Chris Smalling, Marnick Vermijl, Danny Welbeck, Ashley Young.
  • Inte längre aktuellt (in): Stefan de Vrij, Memphis Depay, Cesc Fabregas, Ezequiel Garay, Ilkay Gundogan, Daryl Janmaat, Eden Hazard, Mats Hummels, Koke, Toni Kroos, Adam Lallana, Mario Mandzukic, Bruno Martins Indi, Thomas Muller, Arjen Robben, Bacary Sagna, Alexis Sanchez, Thomas Vermaelen.
  • Officiellt (in): Angel Di Maria (Real Madrid), Ander Herrera (Athletic Bilbao), Marcos Rojo (Sporting), Luke Shaw (Southampton).
  • Officiellt (ut): Bebe (Benfica), Alexander Buttner (Dynamo Moskva), Patrice Evra (Juventus), Rio Ferdinand (QPR), Ryan Giggs (slutar), Shinji Kagawa (Borussia Dortmund), Federico Macheda (Cardiff), Nemanja Vidic (Inter).
  • Officiellt (utlånade): Angelo Henriquez (Dinamo Zagreb, hela säsongen), Nani (Sporting, hela säsongen), Wilfried Zaha (Crystal Palace, hela säsongen).

Nyare rykten »

Publicerat:
2014-08-31,
18.52
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Guardian: United har inte uteslutit Vidal

Guardian rapporterar att Louis van Gaal fortfarande inte har uteslutit en värvning av Arturo Vidal. Tidningen skriver dock att högt uppsatta källor i United säger att sannolikheten för en ytterligare värvning är väldigt liten.
Läs mer på Theguardian.com.

Publicerat:
2014-08-31,
18.01
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mail: Real Madrid vill låna Javier Hernandez

I vad som skulle vara en av sommarens märkligaste övergångar rapporterar Daily Mail nu att Real Madrid är i samtal med Manchester United angående ett lån av Javier Hernandez.
Läs mer på Dailymail.co.uk.

Publicerat:
2014-08-31,
17.40
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Officiellt: Kagawa klar för Dortmund

Det är nu officiellt. Shinji Kagawa har skrivit på för Borussia Dortmund.

Publicerat:
2014-08-31,
14.18
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Bild: Kagawa klar för Dortmund

Enligt tyska Bild har Shinji Kagawa skrivit på för Borussia Dortmund. Japanen uppges återvända till klubben han lämnade 2012 för endast åtta miljoner euro.

Vi väntar fortfarande på att de två klubbarna ska bekräfta det hela, men i det här skedet känns det enbart som en tidsfråga.

Läs mer på Bild.de.

Publicerat:
2014-08-30,
20.56
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Hull intresserade av Cleverley

Steve Bruce berättar att Hull är intresserade av att värva Tom Cleverley: ”Det har varit konversationer mellan de två klubbarna och vi hade någon form av bud, men var vi är beror på de två klubbarna och jag är inte så säker eftersom jag har varit borta i London. Om det finns ett avtal som kan göras för att få någon som Tom så givetvis skulle vi vara intresserade.
Läs mer på Skysports.com.

Publicerat:
2014-08-30,
20.36
Publicerat av:
Mikael Österdahl

United ser inte ut att värva Borg

Oscar Borg provspelade med Uniteds juniorer under sommaren. Det verkar dock inte som att han får något kontrakt med klubben. Anledningen ska vara att West Ham kräver en för stor övergångssumma.

[Twitter]

Publicerat:
2014-08-30,
13.00
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Inga fler nyförvärv att vänta

Stuart Mathieson skriver på Twitter att indikationerna från United är att man nu har handlat färdigt. Däremot kommer några spelare att lämna klubben.

Publicerat:
2014-08-30,
12.03
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Officiellt: United och Ajax överens om Blind

United och Ajax är nu överens om en övergång för Daley Blind. Det personliga avtalet och läkarundersökningen återstår.

Den fortsatta utvecklingen kring Blind tar vi i nyhetsbörsen, och sedermera i en separat artikel.

Publicerat:
2014-08-30,
02.25
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Daley Blind rapporteras vara klar för United

Natten mellan fredag och lördag rapporteras det att Daley Blind är klar för Manchester United. Det är Daily Mail som tar upp det hela och hänvisar till holländska rapporter.
Läs mer på Dailymail.co.uk.

Källan till det hela tycks vara Mike Verweij, sportjournalist på holländska De Telegraaf, som ska vara en mycket respektabel tidning. Verweij skriver på Twitter att Blind lämnar Ajax för en övergångssumma på 18 miljoner euro.

Publicerat:
2014-08-30,
01.07
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mail och Telegraph: Blind på väg in, United diskuterar Strootman

De välinformerade journalisterna Mark Ogden (Telegraph) och Ian Ladyman (Daily Mail) skriver att United fortfarande vill värva Daley Blind. United ska också vara i samtal med Roma om Kevin Strootman, men det förefaller vara märkligt att värva Strootman i detta skede.
Läs mer på Telegraph.co.uk eller på Dailymail.co.uk.

Publicerat:
2014-08-30,
01.02
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mirror: Sex spelare kan försvinna innan fönstret stänger

Enligt Mirrors David McDonnell kan United göra sig av med sex spelare innan fönstret stänger vid midnatt på måndag. Det är Javier Hernandez (Valencia, Juventus), Shinji Kagawa (uppges vara mycket nära Dortmund), Tom Cleverley (Aston Villa på lån), Danny Welbeck (eventuellt Tottenham) och Anderson (ingen klubb har visat intresse) som ligger i farozonen. Det var fem spelare – den sjätte är eventuellt Wilfried Zaha, som redan har lämnat. Eller också någon annan (Guardian säger att Ashley Young är tillgänglig för andra klubbar). Eller också är McDonnell bara jävligt kass på att räkna.
Läs mer på Mirror.co.uk.

Publicerat:
2014-08-29,
17.08
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mail: Cleverley har träffat Roy Keane, Kagawa har flugit till Tyskland

Enligt Daily Mail verkar det som att Tom Cleverley och Shinji Kagawa är på väg att lämna United.

Cleverley ska vara föremål för bud från Aston Villa, Everton, Hull och Valencia. Mittfältaren ska ha träffat Aston Villas assisterande manager Roy Keane idag för att diskutera en flytt. Cleverley ska dock inte vara intresserad av en permanent övergång, detta då han nästa sommar är kontraktslös och då är i en betydligt bättre situation att förhandla om kontrat.

Samtidigt rapporteras det att Kagawa har flugit till Dortmund för läkarundersökning. Japanen förväntas skriva på ett fyraårskontrakt med klubben som han lämnade för United sommaren 2012.

Läs mer på Dailymail.co.uk.

Publicerat:
2014-08-29,
17.04
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Juventus: Vidal stannar

Juventus har nu gått ut och med bestämdhet sagt att Arturo Vidal kommer att stanna i klubben. ”Han är en fundamental spelare för Juve och kommer att stanna hos oss,” säger tränaren Massimiliano Allegri. Samtidigt har Vidal uttalat sig om att han är redo för starten på ligan.
Läs mer på Skysports.com.

United passar samtidigt på att förneka intresse i både Vidal och William Carvalho, vilket både Daniel Taylor och Rob Dawson skriver på Twitter.

Publicerat:
2014-08-29,
12.46
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Sky Sports: Valencia bjuder på Cleverley

Enligt Sky Sports har Valencia bjudit på Tom Cleverley. Budet kommer som en överraskning. Tevekanalen rapporterade igår att United hade accepterat ett bud från Aston Villa och även Hull ska ha bjudit på mittfältaren.

Annars ska Juventus vara intresserade av Javier Hernandez.

Läs mer på Skysports.com.

Publicerat:
2014-08-28,
23.18
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Sky Sports: Tottenham vill låna Welbeck

Enligt Sky Sports jagar Tottenham aktivt en ett lån av Danny Welbeck. Av oklar anledning ska dock klubben inte vara intresserad av att köpa anfallaren den här sommaren.

Indikationerna är att Welbeck skulle kunna tänka sig en flytt till Tottenham. Däremot ska United inte vilja låna ut Welbeck till någon av förra säsongens topp 6.

Läs mer på Skysports.com.

Publicerat:
2014-08-28,
22.06
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Kagawa på väg tillbaka till Dortmund

Shinji Kagawa ser ut att vara på väg tillbaka till Borussia Dortmund. Det rapporterar bland annat Jan Aage Fjortoft på Twitter.

Publicerat:
2014-08-28,
22.00
Publicerat av:
Mikael Österdahl
Publicerat:
2014-08-28,
18.01
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mirror: Vidal aktuell i villkorad affär

Enligt The Mirrors välinformerade David McDonnell är Arturo Vidal aktuell för Manchester United i en komplicerad historia. United ska vara mycket osäkra på Vidals fysiska status – han har inte spelat en hel sedan i mars – och vill inte betala de 30 miljoner pund som Juventus kräver.

Därför undersöker United – McDonnell hänvisar till högt uppsatta källor i United – om det finns en möjlighet att köpa Vidal till ett pris som beror på hur många matcher han spelar för United. I detta avtal skulle United betala en betydligt mindre summa till Juventus från början och Vidal själv skulle ha en lägre grundlön. Däremot skulle United enligt klausuler i kontraktet betala mer till både Juventus och Vidal efter ett visst antal matcher eller minuter.

Läs mer på Mirror.co.uk.

Publicerat:
2014-08-28,
17.55
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mail: Valencia och Dortmund vill ha Kagawa

Enligt Daily Mail är både Valencia och Borussia Dortmund intresserade av att värva Shinji Kagawa från Manchester United.
Läs mer på Dailymail.co.uk.

Publicerat:
2014-08-28,
17.53
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Sky Sports: Zaha klar för Palace

Enligt Sky Sports är Wilfried Zaha klar för Crystal Palace på ett säsongslångt lån.

Jag tror att Wilfried behöver oss lika mycket som vi behöver Wilfried. Han har varit i en storklubb som Manchester United, och det är en storklubb, och han tappades antagligen bort lite i katakomberna där. Han kunde ha gått till tre eller fyra klubbar och jag tror att folk har fel om honom ibland med vad de säger om hans attityd,” säger Palace manager Neil Warnock.

Varken United eller Palace har ännu bekräftat det hela, men det verkar onekligen som att Zaha kommer att lämna United.

Läs mer på Skysports.com.

Publicerat:
2014-08-28,
17.47
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Sky Sports: United har accepterat Aston Villa-bud på Cleverley

Enligt Sky Sports har Manchester United accepterat ett bud från Aston Villa på Tom Cleverley.

[Twitter]

Detta kommer någon timme efter att The Telegraph rapporterade att Aston Villa hade erbjudit åtta miljoner pund för Cleverley. Enligt tidningen har Cleverley fått besked om att han kan lämna United och ett köp av Cleverley skulle ses som ett ambitiöst drag av Aston Villa.
Läs mer på Telegraph.co.uk.

Publicerat:
2014-08-28,
14.15
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Juventus och Valencia ute efter Hernandez

Juventus och Valencia uppges buda på Javier Hernandez och United ska vara beredda att sälja till rätt pris. Det skriver både Jamie Jackson och Ian Herbert på Twitter.

Publicerat:
2014-08-28,
14.01
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Telegraph: United intresserade av Martin Odegaard

Den norska supertalangen Martin Odegaard har chansen att göra a-landslagsdebut då Norge möter England på onsdag. Odegaard är bara 15 år gammal men har tagit den norska ligan med storm.

Odegaard har den dåliga smaken att vara Liverpoolsupporter – men det var ju Ole Gunnar Solskjaer en gång i tiden också – men trots detta ska United vara intresserade av att signera talangen. Även Barcelona och Juventus uppges vara intresserade.

Läs mer på Telegraph.co.uk.

Publicerat:
2014-08-28,
13.46
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Warnock bekräftar: Palace lånar Zaha

Crystal Palace nya manager Neil Warnock bekräftar att klubben vill låna Wilfried Zaha: ”Ja, jag pratade med honom igår kväll. Jag hade en halvtimme igår kväll och berättade varför jag vill att han ska komma tillbaka och jag är optimistisk att vi kan göra det idag.
Läs mer på Talksport.com.

Publicerat:
2014-08-28,
01.06
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Carvalho på tapeten igen, åtskilliga spelare på försäljningslistan

Eftersom Arturo Vidal har knäproblem och därför inte kan värvas – åtminstone inte tills nästa sväng av rykten ska skrivas – är tidningarna nu överens om att Manchester United istället har siktet inställt på att värva Sportings mittfältare William Carvalho. Mittfältaren ska hela sommaren ha varit på Uniteds önskelista men man var inte beredda att möta Sportings värdering på 37 miljoner pund. De senaste indikationerna är dock att en affär kan bli av för så lite som 30 miljoner euro.

United ska ha uppmärksammats på spelarens tillgänglighet av hans agent Jorge Mendes, som också är Angel Di Marias agent. United är dock lite nervösa för att handla i Sportings butik efter soppan kring Marcos Rojo.

Det är bland annat The Telegraph och The Independent rapporterar detta och rapporterna är närmast identiska, vilket brukar indikera att det ligger något bakom rapporterna.

Om United skulle misslyckas med Carvalho har Louis van Gaal eventuellt Nigel de Jong som backup, men United ska inte vara så värst intresserade av detta, varvid trainer-coachen i så fall måste övertyga klubben.

De båda tidningarna rapporterar också att United är beredda att sälja ett antal spelare – Tom Cleverley, Danny Welbeck, Shinji Kagawa, Anderson, Ashley Young, Rafael da Silva, Wilfried Zaha, Anders Lindegaard och Javier Hernandez nämns. Marouane Fellainis skada, som ska hålla honom borta en månad, gör dock att han lever för att se ytterligare ett transferfönster.

United ska ha fått åtskilliga bud på Cleverley och Welbeck. Cleverley ska dock inte vara så värst sugen på att flytta och stannar hellre ett år för att sedan lämna på fri transfer nästa sommar. Även Shinji Kagawa och Javier Hernandez ska vara föremål för multipla bud, medan Zaha är nära Crystal Palace.

Helst av allt vill United dock sälja Anderson. Men inte ett bud har inkommit.

Läs mer på Independent.co.uk eller på Telegraph.co.uk.

Publicerat:
2014-08-28,
00.29
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Zaha på väg till Palace – lån med köpoption

Det viskas om att Wilfried Zaha är på väg tillbaka till Crystal Palace. Ryktet verkar härstamma från fanzinet Five Year Plan men har hittills bara plockats upp av Daily Mail.

Det skulle i så fall handla om ett säsongslångt lån där Palace har en option på att köpa spelaren när som helst under säsongen.

Att Zaha satt på bänken hela matchen mot MK Dons är en tydlig indikation på att han inte figurerar i Louis van Gaals planer.

Läs mer på Fiveyearplanfanzine.co.uk eller på Dailymail.co.uk.

Publicerat:
2014-08-28,
00.25
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Luca Ercolani och Kieran Freeman på provträning

[Twitter]

Publicerat:
2014-08-28,
00.23
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Dagens Blind

Daley Blind finns alltjämt där i diskussionen utan att något egentligen händer. Ajax fortsätter att kommunicera att man inte har kontaktas av United angående spelaren och är tydliga med att man inte tänker släppa spelaren billigt. Men Blind rapporteras alltjämt vara en spelare som Louis van Gaal funderar på att signera innan fönstret stänger.
Läs mer på Theguardian.com.

Publicerat:
2014-08-27,
12.23
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mail: United i seriösa samtal om Vidal

Enligt Daily Mail har United nu siktet inställt på att värva mittfältaren Arturo Vidal från Juventus. Vidal ska nu vara Uniteds huvudsakliga mål och tidningen, i en artikel författad av trovärdiga Ian Ladyman, tror på en övergångssumma på 30 miljoner pund.

United uppges också försöka värva Daley Blind.

Enligt italienska Tuttosport har dock Juventus nobbat Uniteds bud. Min italienska är obefintlig och Google Translate ger inte en helt klar bild av det hela, men det verkar som att Juventus ska ha stängt dörren i ansiktet på United – även om det noteras att allting kan hända så länge marknaden är öppen.

Läs mer på Dailymail.co.uk och på Tuttosport.com.

Publicerat:
2014-08-26,
20.19
Publicerat av:
Mikael Österdahl
Publicerat:
2014-08-26,
18.13
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mike Keegan: Di Maria presenteras inom kort

[Twitter]

Publicerat:
2014-08-26,
18.09
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Sky Sports: Di Maria klarade läkarundersökningen

Det tycks nu enbart vara en fråga om när, inte om, Angel Di Maria presenteras som Manchester United-spelare. Sky Sports skriver på Twitter att han idag har klarat den obligatoriska läkarundersökningen.

Publicerat:
2014-08-26,
17.42
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Glöm det: Benatia klar för Bayern

Du ville kanske att Manchester United skulle värva Mehdi Benatia? Well, sorry, men han är klar för Bayern München.
Läs mer på Bayern.de.

Publicerat:
2014-08-26,
14.23
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Agenten: Inget Unitedbud på Blind

Daley Blinds agent Rob Jansen säger till Talksport att United inte har kommit med något bud på spelaren: ”För tillfället har Manchester United inte varit i kontakt med mig eller Ajax om Daley och jag sitter inte här och väntar på ett samtal.
Läs mer på Talksport.com.

Publicerat:
2014-08-26,
00.23
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Independent: Van Gaal vill ha Vidal

Enligt The Independent vill Louis van Gaal förstärka Uniteds mittfält med Arturo Vidal. United är dock väldigt osäkra på Vidals fysiska status och ska inte vara beredda att betala de 34 miljoner pund som Juventus kräver. Enligt tidningen var Vidals knäoperation i mars ett hastigt genomfört arbete som kan innebära problem i rehabiliteringen (notabelt är att Vidal inte kunde spela 90 minuter i någon av Chiles matcher i VM). En lösning skulle kunna vara ett kontrakt baserat på antal spelade matcher.

Både Nigel de Jong och Daley Blind ska vara alternativa lösningar. United ska dock inte vara imponerade av Van Gaals vilja att värva De Jong, varvid trainer-coachen måste övertyga klubbledningen om att De Jong är en vettig värvning. Både Blind och De Jong ska vara enkla värvningar att lösa, varvid Van Gaal är beredd att vänta in i det sista i jakten på föredragna alternativ.

Enligt tidningen ska United inte vara intresserade av att värva Xabi Alonso och Sami Khedira är heller inte aktuell.

Samtidigt skriver The Telegraph att Angel Di Maria ska vara den första av tre värvningar för United innan fönstret stänger. Samma namn som ovan nämns, Vidal, Blind och De Jong. The Telegraph slänger också in Kevin Strootman som ett januarialternativ, om man bedömer att Vidals knä gör att han inte är värd risken. Strootman är skadad nu men i januari skulle man ha en bra uppfattning om hur hans rehabilitering har gått.

Läs mer på Independent.co.uk och på Telegraph.co.uk.

Publicerat:
2014-08-25,
23.27
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Media: Di Maria klar för United

Åtskilliga journalister rapporterar nu att Angel Di Maria är klar för Manchester United. Det ska bara vara den obligatoriska läkarundersökningen som återstår.

Di Maria anlände till Uniteds träningsanläggning Carrington på måndagskvällen.

[Twitter]

Övergångssumman som United och Real Madrid ska vara överens om är 59,7 miljoner pund, med ett tilläggspaket. Detta rapporterar bland annat Stuart Mathieson (Manchester Evening News), Mark Ogden (The Telegraph), David McDonnell (The Mirror), Jamie Jackson (The Guardian) och Oliver Kay (The Times). Det är bara formaliteter, som den obligatoriska läkarundersökningen, som återstår.

Guillem Balague hävdar att övergångssumman är 63,9 pund, där 59,6 betalas initialt och resterande beroende på Di Marias prestation.

[Twitter]

Sedan jag var 13 eller 14 år gammal har jag sagt till min mamma och min pappa att min dröm är att någon dag spela för Manchester United,” sa Di Maria i november 2009. ”Och jag kommer inte att sluta förrän jag får göra det. När jag tittar på Rooney och dem alla på teve kan jag inte vänta på att få spela där på Old Trafford. När jag var en liten pojke tittade jag på Arsenals matcher också, men Manchester United imponerade alltid mest på mig.
Läs mer på Therepublikofmancunia.com.

Publicerat:
2014-08-25,
21.53
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Di Maria är i Manchester

Enligt Marca är Angel Di Maria nu på plats i Manchester, inför den förväntade övergången till Manchester United.

[Twitter]

Publicerat:
2014-08-25,
15.40
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Independent: Fellainis skada gör att Napoli tackar nej

Enligt The Independent ska Napoli ha bestämt sig för att inte fortsätta med sitt försök att låna Marouane Fellaini. Detta till följd av Fellainis skada. Fellaini själv ska bara överväga en flytt från United om han får besked av Louis van Gaal att han inte har någon plats i truppen. Tidningen skriver att Van Gaals besked till Fellaini kan bero på om United lyckas förstärka med en central mittfältare innan fönstret stänger.
Läs mer på Independent.co.uk.

Publicerat:
2014-08-25,
13.48
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Även De Jong och Blind på ingång

De pålitliga journalisterna Mark Ogden (The Telegraph) och David McDonnell (The Mirror) rapporterar att Manchester United inte nöjer sig med en värvning av Angel Di Maria utan att man också ska vilja värva Nigel de Jong och Daley Blind innan transferfönstret stänger.

Ogden skriver att Arturo Vidal fortfarande är ett alternativ, men att Juventus inte är medgörliga. Därmed vänder sig Louis van Gaal till De Jong, som är enklare att värva.

Läs mer på Mirror.co.uk eller på Telegraph.co.uk.

Publicerat:
2014-08-25,
13.44
Publicerat av:
Mikael Österdahl

United hoppas göra klart med Di Maria idag

Det verkar nu bara vara en tidsfråga tills Angel Di Maria blir en Unitedspelare och det skulle kunna ske redan idag. För att spelaren ska kunna spela mot Burnley på lördag, vilket är vad United vill, måste alla papper vara klara senast 13.00 (svensk tid) på fredag.

I The Mirror skriver David McDonnell att United och Real Madrid fortfarande inte är överens om övergångssumman. Det verkar dock som att klubbarna ska komma överens under dagen med en kompromiss som landar på 63,9 miljoner pund.

Samtidigt rapporterar Sky Sports att Di Maria kommer att flyga till Manchester för sin läkarundersökning redan idag.

Oliver Kay skriver på Twitter att Di Maria borde vara en Unitedspelare imorgon kväll. Jamie Jackson skriver samtidigt på Twitter att det finns en chans att affären blir klar redan idag, men att det är mycket arbete kvar och att ingen läkarundersökning ännu är planerad.

Vidare har vi, obekräftade, uppgifter som säger att Di Maria ska lämna Madrid med ett privatflyg 16.10 (svensk tid) och anlända i Manchester 18.19 (svensk tid).

[Twitter]

Publicerat:
2014-08-25,
13.23
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Cuadrado utesluter inte en flytt

Det har varit tyst kring Juan Cuadrado den senaste tiden. Spelaren själv utesluter dock inte en flytt: ”Min framtid beror inte på mig. Det är fortfarande tid tills marknaden stänger, inte sant? Jag vet inte.
Läs mer på Dailymail.co.uk.

Äldre rykten »