Storförlust för U18

U18 åkte på en tung smäll när man föll borta mot Liverpool med hela 4-0 efter en katastrofal första halvlek där United låg under med 3-0 redan efter 25 minuter.

Liverpool tog tidigt ledningen efter uselt försvarsspel från Uniteds sida när man misslyckades med en enkel rensning i straffområdet och bollen föll rakt framför fötterna på en Liverpoolspelare som inte gjorde något misstag.

Att det inte var Uniteds dag visade sig tydligt när McTominay prickade stolpen och Liverpool utökade sin ledning i anfallet efter när en Liverpoolspelare ostört kan nicka in 2-0, efter ett återigen svagt försvarsspel. Liverpool kunde också öka på till 3-0 efter endast 25 minuters spel.

United gjorde två byten i paus och höjde sig ett snäpp, men kunde inte hindra Liverpool från att öka på sin ledning till 4-0 vilket också blev slutresultatet.

En mycket svag match av United där man förvisso inte har marginalerna på sin sida men gör ändå ett slapphänt jobb över hela banan. Försvarsspelet var under all kritik och överlag såg det blekt ut och Liverpool dominerade matchen stort.

Liverpool – Manchester United 4-0 (3-0)

United: Henderson – Riley, Tuanzebe, Williams, Warren – Redmond, Borthwick-Jackson, Rathbone, McTominay, Dearnley – Mitchell