LÃ¥nekollen 14/15 – vecka 37

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, inledde ligamötet med NK Istra på bänken men vid 0-0 i halvtid fick Henriquez komma in direkt i den andra halvleken och behövde bara fyra minuter på sig att ge Dinamo ledningen. Matchen slutade 2-0.

Nani, Sporting, spelade hela matchen när Sporting bara fick 1-1 hemma mot Belenenses.

Wilfried Zaha, Crystal Palace, fick chansen från start när Crystal Palace tog emot Burnley. Zaha blev dock utbytt efter 70 minuters spel vid ställningen 0-0, ett resultat som stod sig matchen ut.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, höll nollan när Vojvodina återigen vann. Denna gången med 3-0 mot Radnicki. Det betyder att Vojvodina hakar på i toppen och Milinkovic fina form fortsätter.

Nick Powell, Leicester, var inte ens med på bänken när Leicester tog en fin trepoängare när man besegrade Stoke på Britannia med 1-0.

Michael Keane, Burnley, var inte heller med på bänken när Burnley spelade 0-0 borta mot Crystal Palace.

Javier Hernandez, Real Madrid, fick debutera i derbyt mot Atletico när han kom in med halvtimmen kvar vid ställningen 1-1. Men det blev ingen lyckad debut, då Hernandez drog på sig ett gult kort och fick även se Arda Turan avgöra matchen med sitt 2-1 mål 15 minuter före full tid.

Tom Cleverley, Aston Villa, gjorde en bra insats när Aston Villa besegrade Liverpool på bortaplan med 1-0.

Guillermo Varela, Real Madrid, spelade hela matchen för Real Madrid Castilla när de slog Trival Valderas med 3-1 på hemmaplan. Varela spelade som högerback.