LÃ¥nekollen 14/15 – vecka 39

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, fick starta cupmötet mot Ponikve och var den som kvitterade till 1-1. Dinamo vann till slut med 2-1 efter ett ganska sent segermål. Det hela får ses som en ganska svag prestation med tanke på hur stora skillnader det är mellan lags kvalitet i Kroatien. Fick sedan starta för första gången i ligaspelet men det blev inte någon succé för varken Henriquez eller Dinamo, då det endast blev 0-0. Henriquez blev utbytt efter 67 minuter.

Nani, Sporting, spelade hela matchen när Sporting spelade 1-1 hemma mot Porto. Nani kom inte med i målprotokollet men drog likväl på sig ett gult kort.

Wilfried Zaha, Crystal Palace, spelade hela matchen i cupen mot Newcastle. Matchen slutade med vinst för Newcastle i förlängningen med 3-2. Fick ingen speltid när Crystal Palace slog Leicester med 2-0.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, fick stå över cupmötet med Trepca. Ett möte som Vojvodina vann med 1-0.

Nick Powell, Leicester, spelade med Leicesters U21-lag.

Michael Keane, Burnley, satt på bänken hela matchen när Burnley förlorade borta mot WBA med 4-0. Det roliga är att Keane troligtvis hade startat för United om han inte hade blivit utlånad.

Javier Hernandez, Real Madrid, spelade sista tio minuterna i ligamötet med Elche. Real låg under med 0-1 men vände och vann med 5-1 efter fyra mål från Ronaldo. Hernandez var på planen när de två sista gjordes. Fick dock ingen speltid när Real slog Villarreal på bortaplan med 2-0.

Tom Cleverley, Aston Villa, hade inte mycket att sätta emot Chelsea på Stamford Bridge. Villa föll med 3-0 och Cleverley drog dessutom på sig ett gult kort men spelade hela matchen.

Guillermo Varela, Real Madrid, det går inte bra för Real Madrids b-lag, ännu en förlust och den här gången med 0-3 hemma mot Amorebieta. Varela spelade dock hela matchen.