U18 besegrade Wolves

Uniteds U18-lag besegrade under fredagskvällen Wolverhampton i Altrincham med 2-0. Marcus Rashford och Ruairi Croskery gjorde Uniteds mål.

Matchen spelades för ovanlighetens skull på en fredag kväll och ägde rum i Altrincham, med anledning för att kunna få mer publik på matchen. U18 spelar annars ofta inför en liten publik på en träningsanläggning och det är få som faktiskt får tillgång till att se matcherna på plats.

United, utan sin ende målskytt den här säsongen i ligaspelet Demetri Mitchell, som är skadad, började ändå piggt när Borthwick-Jackson var framme men nicken smet utanför. Båda lagen skapade chanser, men målen uteblev i den första halvleken.

Andra halvleken var fortsatt jämn men det var United som var effektivast och efter dryga timmens spel fick Rashford ett läge efter fint förarbete från Joe Riley och Rashford gjorde inget misstag utan såg till att ge United ledningen med 1-0. Efter det hade Wolves svårt att skapa chanser, och det var istället United som efter 85 minuters spel kunde avgöra matchen när inhopparen Dearnley lägger upp för Croskery som enkelt punkterar matchen med sitt 2-0 mål.

Manchester United – Wolverhampton 2-0 (0-0)

Uniteds mål: Rashford (65), Croskery (85)
United: Henderson – Reid, Tuanzebe, Williams, Borthwick-Jackson – Riley, Thompson, Redmond, Gribbin (McTominay 80), Rashford (Dearnley 74) – Croskery