U18 förlorade hemma

United U18-lag hade målsättningen att ta den tredje raka segern men ett välorganiserat Sunderland satte stopp för detta och United fick se sig besegrade med 0-2.

United hade det svårt mot ett välorganiserat Sunderland och man hade förtvivlat svårt att få fram bra målchanser. Istället var det Sunderland som tog ledningen i den 24:e minuten genom Blinko. United gjorde två byten i paus då Dearnley ersatte Rathbone och Gribbin ersatte Croskery.

Just inhopparen Dearnley var den som var närmast att ge United en reducering men skottet smet utanför. Istället utökade Sunderland sin ledning i mitten av den andra halvleken och kunde, ganska kontrollerat, spela av matchen utan större bekymmer. United hade nämligen stora svårigheter att få något tryck mot Sunderlandförsvaret.

Manchester United – Sunderland 0-2 (0-1)

United: Dorrington – Reid, Tuanzebe, Williams, Borthwick-Jackson – Riley, J.Thompson (McTominay 81), Redmond, Rathbone (Dearnley 46) – Rashford, Croskery (Gribbin 46)