Lånekollen 14/15 – vecka 42

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, var illa ute i bortamötet med NK Zadar. Det stod länge 1-1 men Henriquez byttes in efter 65 minuters spel och gav sedan Dinamo ledningen med fem minuter kvar av matchen. Dinamo ökade sedan på till 3-1 på stopptid.

Nani, Sporting, i Portugal var det cupspel som stod på schemat och Sporting mötte rivalerna Porto på bortaplan. Sporting var det lag som drog det längsta strået och vann med 3-1, efter ett mål från Nanis sida.

Wilfried Zaha, Crystal Palace, fick spela de sista 20 minuterna när Crystal Palace föll med 1-2 mot Chelsea. Med båda lagen med en man utvisade kunde den förre Unitedspelaren Fraizer Campbell kvittera på stopptid assisterad av just Zaha, men närmare än så kom aldrig Palace.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, tappade till slut poäng borta mot Borac Cacac. Hemmalaget tog ledningen genom en straffspark innan Vojvodina kvitterade efter en timmes spel. Milinkovic stod förstås i målet.

Nick Powell, Leicester, det blev ingen speltid för Powell nu heller när Leicester gjorde en svag match och föll mot Newcastle borta med 1-0. Gamle Unitedspelaren Obertan gjorde matchens enda mål.

Michael Keane, Burnley, fick ingen speltid när Burnley föll med 1-3 mot West Ham.

Javier Hernandez, Real Madrid, fick chansen från start i bortamötet med Levante. Hernandez gjorde ett mål och en assist i en match som slutade med en 5-0 seger för Real.

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade hela matchen när Aston Villa förlorade borta mot Everton med 3-0.

Guillermo Varela, Real Madrid, spelade hela matchen när Real Madrid Castilla vann mot Leioa med 4-1. Det var förra veckan det, men eftersom Varela var den ende spelare som var i aktion den veckan så uteblev lånekollen. Castillan fortsätter dock att plocka poäng och i söndags blev det 0-0 borta mot Socuellamos.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS