Ligaspelet återupptas för Manchester United

Detta är en sponsrad artikel

Innan landslagsuppehållet vann Manchester United två raka, tunga segrar med 2-1 mot West Ham och Everton och nu när ligaspelet startar igen måste de spela ännu bättre och verkligen toppa formen. Den första månaden bjuder på det tuffaste motståndet som de kanske kommer att uppleva under hela säsongen och om de ska hålla sig kvar i toppen på tabellen måste de ta poäng. Lagen de ska möta framöver är West Bromwich, Chelsea, City och Arsenal. Det blir helt klart tufft motstånd, men den assisterande managern Ryan Giggs menar att det inte är över Uniteds förmåga, utan att det bara blir en utmaning. Han känner att lagets form sakta med säkert blivit bättre den senaste tiden och har höga förhoppningar att de kan lyckas ta poäng och därmed hålla sig kvar på toppen.

United har aldrig förlorat på The Hawthorns under Premier League-tiden, men Uniteds bortaform har inte varit så bra under den senaste tiden, så det finns fortfarande plats för oro. Under denna säsong har United spelar fyra bortamatcher, mot Sunderland, Burnley, MK Dons och Leicester. Två av dessa har slutat med minst fyra insläppta mål, vilket inte är ett så bra resultat. Dessutom har United många skadade spelare som antagligen inte kan delta i nästkommande matcher, förutom att lagkaptenen Wayne Rooney missar två matcher till på grund av hans avstängning.

Hur det kommer att gå för Manchester United nu när ligaspelet återupptas återstår att se och det enda vi kan göra är att vänta och se. Under tiden kan man alltid gå in på Unibet och se vad andra fotbollsfantaster tror. I allmänhet är det många som satsar på Manchester United och det går ju också bra för dem för tillfället, så om laget spelar som du vill kan du avsluta med mer pengar i plånboken.

Sponsrad artikel presenterad av Unibet

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS