Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U21: West Ham – Man Utd 1-2

United, med flera erfarna spelare, vann med 2-1 borta mot West Ham under fredagskvällen efter att James Wilson gett United ledningen och West Ham kvitterat innan Will Keane avgjorde i den andra halvleken. Noterbart var att Michael Carrick gjorde comeback och spelade en timme efter att inte spelat en match på över fem månader.

United inledde ganska avvaktande och fick inget riktigt ordnat spel inledningsvis. Saidy Janko fick dock den första målchansen i matchen men hans stenhårda avslut träffade ribban. Istället visade James Wilson hur det går till när han placerade in 1-0 vid bortre stolpen från distans. West Ham skulle dock kvittera när Blackett vägde lätt i en närkamp och Elliot Lee satte 1-1 otagbart för Lindegaard.

I den andra halvleken tog United tag i taktpinnen på en gång, och vaskade fram ett flertal bra möjligheter men var aldrig riktigt nära förrän Will Keane satte vinstmålet i minut 77 från nära håll i ett tomt mål efter bra förarbete från den hårt arbetande James Weir.

United gör ingen toppmatch men vinner till slut efter en bra andra halvlek. I ett jämnt United gör Tom Thorpe återigen en bra match i mittförsvaret, hans mittbackskollega Blackett gick bort sig på West Hams kvitteringsmål men var annars elegant som vanligt. Carrick var förmodligen planens bästa spelare för kvällen, men spelade mestadels säkert. Framåt hade United svårt att få till de riktigt heta chanserna, och anfallarna hade inte sin bästa dag på jobbet men lyckades ändå med varsitt mål. En sådan som Andreas Pereira förväntar man sig mer av men han var väldigt slarvig i sitt passningsspel och låg egentligen inte bakom många farligheter framåt.

West Ham – Manchester United 1-2 (1-1)

Uniteds mål: James Wilson (19), Will Keane (77)
United: Lindegaard – Vermijl, Thorpe, Blackett, James – Janko, Carrick, A.Pereira, Weir – Wilson – W.Keane