Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 14/15 – vecka 45

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, spelade från start och gjorde mål i Europa League mot Salzburg. Det hjälpte dock föga då Salzburg gjorde fem och Henriquez lagkamrater blev mållösa. Henriquez startade sedan i bortaderbyt mot NK Zagreb, som slutade 0-0.

Nani, Sporting, hade en stor dag i Champions League då han gjorde ett mål och levererade en assist i 4-2-segern mot Schalke (hemma). Han spelade sedan hela ligamatchen mot Bebes gamla Pacos de Ferreira. Matchen slutade 1-1 och Nanis Sporting är nu åtta poäng efter Bebes Benfica.

Wilfried Zaha, Crystal Palace, spelade hela matchen och gjorde en bra insats mot Sunderland i måndags. Det blev dock förlust med 3-1. Zaha fick sedan vila i helgen då han inte får spela mot United.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, fick plocka bollen ur sitt eget nät tre gånger i den oväntade hemmaförlusten, 2-3, mot Doji Srem. Ovant för Milinkovic som dessförinnan hade åtta insläppta på elva matcher. Frågan är om inte Milinkovic redan är Uniteds näst bästa kontrakterade målvakt.

Nick Powell, Leicester, fick spela sista kvarten i förlustmatchen borta mot Southampton (0-2). Powells inhopp kom direkt efter det första målet.

Michael Keane, Burnley, är fortsatt fastfrusen på avbytarbänken och hans chanser till speltid lär ha minskat ytterligare då Burnley vann med 1-0 mot Hull. Vi kan sätta en stor fiaskostämpel på lånet, då det förefaller vara givet att Keane hade fått en hel del speltid i Uniteds a-lag i höst.

Javier Hernandez, Real Madrid, blev inbytt efter 87 minuter mot Liverpool (1-0) och efter 84 minuter mot Rayo Vallecano (5-1).

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade hela matchen då Aston Villa klarade 0-0 borta mot West Ham. Cleverley blev varnad efter 69 minuter.

Guillermo Varela, Real Madrid, spelade hela matchen då Real Madrid Castilla spelade 2-2 borta mot Las Palmas Castilla.

Sam Johnstone, Doncaster, var spellediga.