U18: Man Utd – Newcastle 2-0

U18 tog under fredagskvällen en säker seger hemma mot Newcastle när man besegrade skatorna med 2-0 på hemmaplan. Marcus Rashford gjorde Uniteds båda mål.

I ett regnigt Manchester inledde United matchen bäst och nyförvärvet Fosu-Mensah återigen var nära att spräcka sin målnolla men hans distansskott letade aldrig sig in i mål. Istället bröt Marcus Rashford in från vänsterkanten och avlossade ett tungt högerskott som fick en skruv och ställde målvakten helt och 1-0 var ett faktum efter 40 minuters spel.

Newcastle var inte ofarliga och Tyler Reid fick rädda på mållinjen efter att målvakten Dean Henderson missbedömt en boll. Men det var ändå United som drog det längsta strået och med fem minuter kvar avgjorde Marcus Rashford matchen med sitt andra mål för kvällen. En frispark från nära håll som han satte hårt i målvaktens hörn, som inte hann med.

Manchester United – Newcastle 2-0 (1-)

Uniteds mål: Marcus Rashford (39, 84)
United: Henderson – Reid, Tuanzebe, Williams, Borthwick-Jackson – Riley, Fosu-Mensah, Redmond, Gribbin, Dearnley (Scott 69) – Rashford