Lånekollen 14/15 – vecka 48

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, spelade 67 minuter när Dinamo Zagreb föll borta mot Astra Giurgiu i Europa League med 1-0. Henriquez drog även på sig ett gult kort. Angelo blev, lite oväntat, ocksp mållös när Dinamo slog NK Istra med 4-0 på bortaplan. Angelo spelade 68 minuter innan han blev utbytt.

Nani, Sporting, spelade hela matchen i Champions League-mötet med Maribor. Nani gjorde ett mål och spelade fram till ett i 3-1 segern. Nani spelade även hela matchen när Sporting vann hemma i ligan mot Vitoria de Setubal med 3-0.

Wilfried Zaha, Crystal Palace, spelade sista tio när Crystal Palace tog en bra poäng borta mot Swansea.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, och hans lag är inne i en formsvacka då det återigen gick dåligt. Den här gången blev det förlust med 2-1 hemma mot Cukaricki.

Nick Powell, Leicester, var i vanlig ordning inte involverad när Leicester föll borta mot QPR.

Michael Keane, Burnley, spelade hela matchen när Burnley spelade 1-1 hemma mot Aston Villa.

Javier Hernandez, Real Madrid, fick överraskande nog ingen speltid när Real slog Basel med 1-0 på bortaplan. Hernandez blev kvar på bänken matchen igenom. I ligamötet med Malaga fick Hernandez hoppa in på stopptid för att döda tid. Real vann matchen med 2-1.

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade hela matchen när Aston Villa spelade 1-1 mot Southampton. Tom gjorde en ganska anonym insats och Villa var tillbakapressade i princip hela matchen. Spelade även hela matchen borta mot Burnley som slutade 1-1. Tom drog på sig ett gult kort i den matchen.

Guillermo Varela, Real Madrid, spelade hela matchen när Castillan föll mot Real Union hemma med 1-0. Varela drog på sig ett gult kort.

Sam Johnstone, Doncaster, stod hela matchen när Doncaster spelade 1-1 borta mot Crewe.

Reece James, Rotherham, spelade hela matchen när Rotherham bara fick 1-1 hemma mot jumbon Blackpool.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS