Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U18: Mållöst möte med Liverpool

Det slutade mållöst mellan United och Liverpool i kvällens U18-möte lagen emellan.

Det var ingen sprudlande första halvlek som publiken i Altrincham fick se. Få målchanser i en jämn match, men det var Liverpool som kom närmast men fick inte till avslutningen i ett bra läge.

I den andra halvleken höjde United sig och tog tag i taktpinnen. Gribbin kom nära men skottet gick rakt på Liverpoolmålvakten. Även Dearnley fick sin chans men misslyckades. Liverpool var inte ofarliga men fick likt United sällan till det i de avgörande lägena. Matchens sista chans fick dock United och Marcus Rashford men bollen ville inte in denna kväll och matchen slutade 0-0.

Trots två raka segrar för United så ligger man bara på en sjätte plats av tolv lag i den norra gruppen och man har endast gjort 14 mål på tolv matcher, vilket är näst sämst i norra gruppen och tredje sämst av alla lag. I jämförelse har Liverpool gjort 35 mål och Chelsea 41 stycken. Skador ställer dock till det för Uniteds offensiv som saknar flera tongivande spelare framåt som bland annat Jordan Thompson och Demetri Mitchell som båda är nyckelspelare i det här laget.

Manchester United – Liverpool 0-0

United: Henderson – Reid, Tuanzebe, Fosu-Mensah, Borthwick-Jackson – Scott, Redmond – Riley, Gribbin, Dearnley (Hamilton, 67) – Rashford

Källa: www.manutd.com