Spelarbetyg: Manchester United – Stoke City

Ikväll har United chansen att bärga sin femte raka seger i mötet mot Southampton. Den fjärde raka säkrades på Old Trafford för en knapp vecka sedan och här kommer spelarbetygen från den matchen.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea
7,5

Stod sysslolös under långa stunder men fick det svettigt under slutminuterna. Under dessa minuter så räddade målvakten sitt lag från poängtapp.

Antonio Valencia
6

Sköter sig som högerback men när Valencia spelas här är det inte direkt lika spännande som det normalt är när yttermittfältare tar ett steg nedåt i banan.

Chris Smalling
7,5

Finfin insats av Smalling som kliver fram när det som mest behövs. Hade en ganska stor smula otur när han i ett brytningsförsök klackade bollen till N´Zonzis kvitteringsmål.

Marcos Rojo
7

Får passa på att rätta min matchrapport här för Rojo noterades inte för 2-1-målet och bestals därmed på sin första balja för klubben. Rojo kan trösta sig med att i övrigt stod för en god insats.

Ashley Young
6,5

Varnad. Ashley var på lekhumör och Stokes högerkant hade återkommande problem med den avige yttern. Young stod dessutom på fötterna ovanligt mycket. Behöver öva på sina inlägg för att kunna omsätta sina fina dribblingar till målchanser.

Michael Carrick
7

Skötte uppspelen och fördelade boll med en låg felprocent. En fortsatt god formkurva på Carrick behövs om december månad ska kunna bli vad vi hoppas på.

Marouane Fellaini
6,5

Vann boll och var involverad i mycket, på gott och ont. Satte dit 1-0-målet med en distinkt nick och hade bud på ytterligare ett par mål. Stod för ett mycket märkligt beteende i samband med baklängesmålet inför vilket han tappade bollen på egen planhalva. I sekvensen så fick belgaren en spark i midjehöjd, men tog sig helt oförklarligt för nacken och segnade ned. Över hela matchen så hamnar dock Fellaini på plus.

Ander Herrera
7

En assist. Varnad. Utbytt 86´. Spanjoren arbetade hårt och var rörlig, särskilt i andra halvlek. Kryddade insatsen med ett fint väggspel och ett ännu finare inlägg till Fellainis 1-0.

Juan Mata
7

Ett mål. Utbytt 90+2´. Även Mata var rörlig och visade emellanåt hur farlig han kan vara när han får komma rättvänd med bollen vid fötterna.

Robin van Persie
6

Inte särskilt involverad. Måste börja prestera snart om han vill behålla sin startplats.

James Wilson
6,5

Utbytt 78´. Ambitiös i presspelet och har en oerhörd speed, vilken han fick användning för ett par gånger i den andra halvleken. Närmare än en boll i burgaveln kom dock inte Wilson, men ynglingen går onekligen en spännande framtid till mötes.

Radamel Falcao
n/a

Inbytt 78´. Van Gaal valde att vänta ganska länge med bytena och ingen av avbytarna hann egentligen göra något ordentligt avtryck på matchen.

Darren Fletcher
n/a

Adnan Januzaj
n/a

Inbytt 90+2´. Van Gaal valde att vänta ganska länge med bytena och ingen av avbytarna hann egentligen göra något ordentligt avtryck på matchen.