Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Februarimatcherna spikade

Tevebolagen har nu sagt sitt och spelschemat för februari är nu spikat. För Uniteds del plockades bortamatchen mot West Ham ut för tevesändning, vilket också förde med sig att hemmamatchen mot Burnley flyttades en dag.

Uniteds matcher i februari

  • Söndag 8/2, 17.15: West Ham (B)
  • Onsdag 11/2, 20.45: Burnley (H)
  • Helgen 14-15/2: FA-cupen, omgång 5
  • Lördag 21/2, 16.00: Swansea (B)
  • Lördag 28/2, 16.00: Sunderland (H)

Fullständigt spelschema »

Februari består av fyra ligamatcher och förhoppningsvis också en FA-cupmatch (har vi riktigt tur med omspel kan det bli ytterligare två FA-cupmatcher).

Den nämnda matchen mot West Ham spelas nu söndagen den 8 februari, med avspark 17.15. Detta resulterar i att hemmamatchen mot Burnley flyttas bak en dag, då spel söndag och tisdag inte är förenligt med bestämmelserna (såtillvida det inte är jul).

Klämmer vi in ett omspel i FA-cupens fjärde omgång spelas detta rimligen den 3 eller 4 februari och om det blir omspel i den femte omgången är det rimligtvis 24 eller 25 februari som gäller (med reservation för att motståndaren deltar i något mystiskt Europacupspel just då).