Spelarbetyg: Aston Villa – United 1-1

Matchen slutade 1-1 på Villa Park efter mål av Benteke och Falcao i varsin halvlek. En match där United hade svårt att skapa chanser trots en halvtimme med en man mer.

Betygsskala: 1-10 där 4 är usel, 5 dålig, 6 godkänd, 7 bra, 8 mycket bra, 9 fantastisk och 10 utomjordiskt bra.

David De Gea
7

Går inte att lasta för målet och gjorde en riktigt fin räddning på Bentekes nick i andra halvleken.

Phil Jones
6

En typsik Phil Jones insats där han blandar stökigheter med att rädda med glidtacklingar och slängnickar. Han behöver stabilisera sina insatser och ge fasen i att skada sig.

Jonny Evans
5

Det känns inte tryggt att ha Jonny i backlinjen längre. Han kunde ha gjort lite mer vid målet och har en på tok för dålig uppspelsfot.

Michael Carrick
8

Bra som vanligt, både i försvaret och sedermera på mitten i andra halvleken.

Antonio Valencia
5

Utbytt ’74. En typisk säker insats, inte mycket att klaga eller prisa.

Darren Fletcher
5

Utbytt ’45. Tyvärr Darren, det där var inte alls tillräckligt bra för toppen av Premier League.

Juan Mata
5

Kan inte minnas någonting av värde här tyvärr. Tenderar att försvinna i sådana här matcher.

Wayne Rooney
6

Spelade på mitten och gjorde väl det okej men försvinner från de ytor där han är som bäst.

Ashley Young
7

Uniteds bästa spelare. Låg bakom målet och skapade farligheter från sin kant.

Robin Van Persie
5

Utbytt ’60. För lite involverad i matchen och när han väl var det sköt han pÃ¥ Guzan istället för mÃ¥l i ett mycket bra läge i inledningen av andra halvlek. Utbytt förvÃ¥nande tidigt in i matchen.