U18 vann igen

U18 följde upp vinsten i FA Youth Cup med att besegra Stoke på bortaplan med 2-0. Marcus Rashford avgjorde med två snabba mål i den första halvleken.

United inledde bra och skapade chanser redan de första minuterna av matchen. Man behövde dock inte vänta länge på ledningsmålet som kom logiskt för Uniteds del. Borthwick-Jackson slog ett inspel som Rashford mötte och placerade in 1-0. Endast tre minuter senare utökade Rashford och United ledningen till 2-0, den här gången slog Joe Riley inlägget och Rashford prickade ribban med sin nick men kunde själv slå in sin egen retur.

Andra halvleken blev en tämligen avslagen historia, och vädret hjälpte inte. Timothy Fosu-Mensah försökte för Uniteds del och Stoke testade Dean Henderson i Unitedmålet men lyckades inte överlista honom. United höll därmed sin femte raka nolla.

Stoke – Manchester United 0-2 (0-2)

Uniteds mål: Rashford (17, 20)
United: Henderson – Reid, Williams, Tuanzebe, Borthwick-Jackson – Riley, Scott, Fosu-Mensah, Rathbone – Redmond (Hamilton 84) – Rashford (Dearnley 88)