Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 14/15 – vecka 51

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, den kroatiska ligan har juluppehåll för tillfället.

Nani, Sporting, var inte med i truppen när Sporting slog Vizela på bortaplan i cupen med 3-2. Fortsatt på sidan om planen på grund av sin skada när Sporting besegrade Nacional med 1-0 på bortaplan.

Wilfried Zaha, Crystal Palace, spelade sista 25 minuterna när Palace föll borta mot Manchester city med 3-0. Zaha var ganska anonym men skapade en bra chans på slutet som höll på att rendera i ett självmål.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, har juluppehåll och har passat på att besöka Uniteds träningsanläggning.

Nick Powell, Leicester, var inte med i truppen när Leicester återigen förlorade, den här gången mot West Ham med 2-0.

Michael Keane, Burnley, spelade hela matchen när Burnley föll borta mot Tottenham med 2-1. Keane hade kunnat positionera sig bättre för det första målet men var långt ifrån skyldig till baklängesmålet. Det andra målet var ett distansskott.

Javier Hernandez, Real Madrid, fick ingen speltid när Real Madrid slog Cruz Azul med 4-0 i klubblags-VM. Ingen speltid blev det för Hernandez i finalen heller när Real slog San Lorenzo med 2-0.

Tom Cleverley, Aston Villa, var avstängd och dessutom indisponibel att möta sin moderklubb.

Guillermo Varela, Real Madrid, spelade hela matchen när Castillan spelade 0-0 borta mot Guadalajara.

Sam Johnstone, Doncaster, höll nollan när Doncaster besegrade Swindon på bortaplan med 1-0. Johnstone drog på sig ett gult kort på stopptid för maskning.

Reece James, Rotherham, spelade hela matchen när Rotherham slog Wigan med 2-1 på bortaplan. Gamle Unitedspelaren Tom Lawrence gjorde ett av målen för Rotherham.