Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 14/15 – vecka 52

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, den kroatiska ligan har juluppehåll för tillfället.

Nani, Sporting, den portugisiska ligan har haft juluppehåll.

Wilfried Zaha, Crystal Palace, fick agera inhoppare med 25 minuter kvar när Palace låg under med 0-3 mot Southampton. Zaha fick sedan se lagkamraten Dann reducera med fem minuter kvar men det räckte förstås inte. Zaha startade sedan mot QPR och där spelade han 67 minuter innan han blev utbytt i matchen som slutade 0-0.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, har också juluppehåll.

Nick Powell, Leicester, var inte involverad när Leicester i vanlig ordning förlorade. Den här gången hemma mot Tottenham med 1-2. Var inte med när Leicester slog Hull på bortaplan med 1-0. Allt tyder på att Powell blir återkallad till United i januari.

Michael Keane, Burnley, spelade hela matchen när Burnley föll hemma mot Liverpool med 1-0. Spelade även hela matchen när Burnley hämtade upp 0-2 underläge till 2-2 borta mot Manchester city. Keane var dessutom involverad i kvitteringsmålet när han efter kalabalik fick fram den till Barnes som dunkade upp den i krysset.

Javier Hernandez, Real Madrid, den spanska ligan har haft juluppehåll.

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade 77 minuter innan han blev utbytt i bortamötet med Swansea. Villa förlorade matchen med 1-0. I hemmamötet med Sunderland spelade Cleverley cirka 70 minuter innan han blev utbytt. Villa fick en utvisning på Delph i den första halvleken och arbetade hårt för sin poäng, matchen slutade nämligen 0-0.

Guillermo Varela, Real Madrid, den spanska ligan har haft juluppehåll.

Sam Johnstone, Doncaster, höll nollan när Doncaster besegrade Coventry med 2-0 på hemmaplan. Johnstone höll nollan igen när Doncaster spelade 0-0 borta mot Peterborough.

Reece James, Rotherham, spelade hela matchen när Rotherham hämtade upp underläge 0-2 till 2-2 hemma mot Huddersfield. Spelade hela matchen när Rotherham spelade 1-1 borta mot Blackpool.