Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: Stoke City – Manchester United

United misslyckades med att vinna en tredje bortamatch i rad i och med krysset borta mot Stoke, men laget är fortfarande obesegrat under 2015.

Betygsskalan är 1-10 där 4 är usel, 5 dålig, 6 godkänd, och högre betyg än så behöver vi inte idag.

Startelvan

David De Gea
6

Kan inte klandras för målet, men gjorde inte sin bästa match för året. Misslyckades med några utsparkar som hade kunnat bli farliga och borde kommit ut och plockat några inlägg men får ändå godkänt.

Phil Jones
6

Stabil, men kan bättre. Framförallt hade uppbyggnadsspelet från Jones kunnat vara bättre.

Chris Smalling
6

Bäste back, men markerade Crouch på målet och borde blivit bestraffad när han blockade en annan Crouch-nick med händerna. Bra ändå med tanke på att det var första matchen från start sedan skadan.

Jonny Evans
5

Dålig med boll, osäker i försvarsspelet och höll på att kosta laget ett mål när han fumlade med bollen så att Diouf blev fri. Kan oerhört mycket bättre.

Ashley Young
5

Ut i 75:e. Tråkigt med en hamstring-skada, men Young hade ingen bra dag på jobbet. Bra att Shaw och Rafael är tillbaka för engelsmannen är nog borta i några veckor.

Michael Carrick
5

Carricks sämsta säsong för säsongen, då han aldrig var i närheten av att kunna sätta fart på varken sig själv eller lagets passningsspel.

Juan Mata
6

Kan mycket mer än vad han visade idag, men bjöd på några godsaker, några öppnande passningar samt spelade fram van Persie till ett jättebra läge. Knappt godkänd.

Wayne Rooney
5

Kaptenen var lagets sämsta spelare idag, och hans frustration sken igenom. Det var en sån där Rooney-dag när inget fungerar.

Luke Shaw
6

Ut i 64:e. Lovande comeback från Shaw, såg stark ut i flera närkamper och gjorde något annorlunda då han vågade driva in i planen med bollen. Dock sitter inte alltid touchen som den ska, men det är naturligt efter skadan.

Robin van Persie
5

Nej, inte alls idag. Inget funkade för holländaren, men han visade vad han är kapabel till med aktionen när han tog ner bollen på bröstet och avslutade i samma rörelse. Kräver mer av RvP.

Falcao
5,5

Ut i 64:e. Var inte nöjd över att bli utbytt, men kan egentligen inte klaga. Riktigt dålig i spelet när han tappade bollen i stort sett i varje närkamp och har en jättedålig första touch, men han gör mål. Men kan inte få godkänt endast därför.

Inhoppare

Adnan Januzaj
n/a

In i 64:e. Spelade inte nog för att betygsättas då säkert tio minuter av hans inhopp spenderades med att försvara hörnor. Konstigt att han tvingades spela wing-back.

Ander Herrera
n/a

In i 64:e. Spelade inte nog för att betygsättas då säkert tio minuter av hans inhopp spenderades med att försvara hörnor.

Rafael
n/a

In i 75:e. Spelade för kort tid för att betygsättas.

Res med oss till Manchester!