Lånekollen 14/15 – vecka 1

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, den kroatiska ligan har uppehåll för tillfället.

Nani, Sporting, spelade inte när Sporting vann i cupen borta mot Vitoria Guimaraes med 2-0. Spelade sedan 90 minuter hemma mot Estoril när Sporting vann med 3-0, innan han drog på sig sitt andra gula kort på stopptid och blev utvisad.

Wilfried Zaha, Crystal Palace, startade och spelade cirka en timme innan han blev utbytt i bortamötet med Aston Villa. Matchen slutade 0-0. Spelade sedan hela FA-cupmötet med Dover som Crystal Palace enkelt vann med 4-0 med den nye managern Alan Pardew. Zaha var inblandad i flera farligheter och slog bland annat inlägget som Dann gjorde 1-0-målet på.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, den serbiska ligan har uppehåll för tillfället.

Michael Keane, Burnley, spelade återigen hela matchen när Burnley återigen knep en poäng efter att ha hamnat i underläge när man spelade 3-3 borta mot Newcastle.

Javier Hernandez, Real Madrid, fick agera inhoppare med tio minuter kvar när Real föll borta mot Valencia med 2-1.

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade 64 minuter i hemmamötet med Crystal Palace innan han blev utbytt. Matchen slutade 0-0. Lambert verkar gilla att byta ut Cleverley nångång i minut 60 och i FA-cupmötet med Blackpool på hemmaplan blev det 63 minuter för Cleverley. Aston Villa vann till slut med 1-0 efter ett sent mål från Benteke.

Guillermo Varela, Real Madrid, spelade hela matchen när Castillan vann mot Toledo med 4-1.

Sam Johnstone, Doncaster, stod hela matchen när Doncaster spelade 1-1 i FA-cupen hemma mot Bristol City och därmed väntar omspel.

Reece James, Rotherham, spelade hela matchen när Rotherham förlorade hemma mot Bournemouth i FA-cupen med hela 1-5.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS