Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

MUSS-mästerskapet 2014/15, deltävling 7 och 8

MUSS bjuder in alla svenska medlemmar i MUSCS att tävla i MUSS-mästerskapet 2014/15. Kvalificera dig till finalen, via en av säsongens 11 fristående deltävlingar, och tävla om att få se Manchester United live på Old Trafford tillsammans med MUSS. Tävlingen anordnas i samarbete med TShirtsUnited.com och nedan presenteras BÅDE deltävling nummer 7 och 8. Man väljer givetvis själv om man vill tävla i båda eller endast en av deltävlingarna.

Tävlingsuppgift deltävling 7

Vi snällstartar det nya året (precis som vi gjorde i deltävling 1) med en ny utlottning. Maila namn och medlemsnummer till tavling@muss.se så lottar vi fram vinnarna. Märk mailet deltävling 7.

Tävlingsuppgift deltävling 8

Om du fick värva en spelare till United, vem skulle det vara och varför. Motivera ditt svar med max 20 ord. Maila drömvärvning och motivering till tavling@muss.se. Märk mailet deltävling 8.

Deadline: Den 31 januari. (För både deltävling 7 och 8.)

Hur vinner man?

Deltävling 7: vinnarna lottas fram bland alla deltagande.

Deltävling 8: En jury sammansatt av medlemmar i MUSS redaktion och/eller styrelsen rangordnar sina tre individuella värvningar/motiveringar. Poäng delas ut enligt följande, 3 poäng till den bästa, 2 poäng till den näst bästa, 1 poäng till den tredje bästa. Därefter slås alla poäng samman och de tre värvningarna/motiveringarna  med högst poäng placerar sig på prispallen. Tävlingsbidragen är anonyma när juryn bedömer dem och deras beslut kan inte överklagas.

Priser

 1. Valfri kortärmad t-shirt från TShirtsUnited.com (+ finalplats i MUSS-mästerskapet)
 2. Valfri t-shirt från vår egen supportershop på United.no upp till ett värde av 249 NOK (+ finalplats i MUSS-mästerskapet)
 3. En MUSS-souvenir (+ finalplats i MUSS-mästerskapet)

Undrar du vad en finalplats innebär? Läs mer om tävlingsupplägget i MUSS-mästerskapet 2014/15 här.

Regler för deltagande och övriga regler

Medlemskap i MUSS/MUSCS är ett krav. Är du inte medlem kan du bli det här. Du kan tävla samma dag som du anmäler/betalar medlemskap, vi kontrollerar medlemsnummer innan priserna går ut.

Det står varje medlem fritt att tävla i så många deltävlingar som denne önskar. Det går således att vinna fler t-shirts från TShirtsUnited.com och supportershoppen på United.no samt fler souvenirer från MUSS. Man får dock inte fler platser till finalen.

Om jury krävs för att avgöra vinnare i vissa deltävlingar kommer den att bestå av representanter ur MUSS styrelse och redaktionsmedlemmar. Juryns beslut kan inte överklagas.

Styrelsemedlemmar och redaktionsmedlemmar får inte delta i någon deltävling.

Vi har ingen minimiålder för att delta, men skulle man som minderårig vinna finalens resepaket kräver vi att målsman betalar för ett eget resepaket och följer med. Om inte detta krav uppfylls går priset vidare till andraplatsen osv.

Priserna kan inte bytas mot pengar.

Redan kvalificerade till finalen genom tidigare deltävlingar

Deltävling 1:

 • Tobias Liljekvist
 • Hampus Johansson
 • Lars Johansson

Deltävling 2:

 • Mikael Eriksson
 • David Simonsson
 • Martin Jordanskog

Deltävling 3:

 • Pär Jonsson

Deltävling 5 (hölls på supporterträffen på Casino Cosmopol):

 • Christer Bengtsson
 • Fredrik Wahlstedt
 • Tobias Modigh

Deltävling 6 (lottades ut bland medföljande resenärer på MUSS-resan mot Liverpool):

 • Ulrik Gustafsson
 • Henric Åberg

Läs mer om MUSS-mästerskapet 2014/15 här »