Matchtr̴d: West Ham United РManchester United 1-1

Manchester United fick 1-1 i bortamatchen mot West Ham sedan Daley Blind kvitterat på tilläggstid.

Van Gaal: Väldigt dålig första halvlek

Jag tycker att vi spelade väldigt dÃ¥ligt i den första halvleken och vi visade massor av vilja i den andra halvleken, framför allt efter mÃ¥let,” säger Louis van Gaal.

Vi gav bort målet tycker jag. Sedan spelade vi fotboll, men du måste göra det från första minuten.

Van Gaal var framför allt missnöjd med Uniteds passningsspel och han klagade, precis som Allardyce, på att motståndarna slog för många långbollar.

Framför allt när vi hade bollen spelade vi den inte efter marken. Men också när vi förlorade bollen så måste du vinna första- och andrabollen mycket bättre än vi gjorde i första halvlek.

Eftersom de spelade långbollar, vi visste det på förhand, men alla andrabollar var för West Ham och det är därför vi var under så mycket press.

Van Gaal bytte in Marouane Fellaini och förändrade taktiken.

Jag tycker med Fellaini måste du ändra din spelstil och det har vi gjort. Tack vare Fellaini har vi skapat massor av chanser, eftersom jag tror vi hade tre öppna chanser innan målet. Normalt kan du vinna den här matchen också, trots den dåliga första halvleken. Men okej, jag är nöjd att vi har spelat oavgjort här.

Publicerat:
2015-02-08,
21.25

Allardyce: Vi kunde inte hantera Uniteds långbollar

Vi kunde inte hantera lÃ¥ngbolls-United, det var tryck fram den och se vad de kan fÃ¥,” kommenterade Sam Allardyce efter West Hams oavgjorda match mot Manchester United.

När du har Fellaini däruppe var de svårt för oss. Det är inte hur du normalt ser Manchester United spela, men det gav dem en poäng i slutändan.

Annars tycker Allardyce att West Ham var fantastiska.

Grabbarna är totalt bedrövade. Det var en absolut fantastisk insats och från synpunkten där vi var i slutet, skulle vi se ut det. Det lyckades inte. Jag tror vi behövde hitta det andra målet, vi hade chansen men vi gjorde det inte.

Publicerat:
2015-02-08,
19.22

Blind poängräddare på tilläggstid

Manchester United var på väg mot en förlust mot West Ham men Daley Blind blev poängräddare på tilläggstid.

United var dåliga i första halvlek. West Ham hade några chanser men David de Gea stod i vägen.

West Ham skulle dock ta ledningen i början på andra halvlek. Efter en frispark hamnade bollen hos Kouyate som höll bollen i luften på tre, fyra tillslag och sedan vände om och tryckte in bollen via Blind.

Efter West Hams mål vaknade United till liv och man skapade massor av chanser. Framför allt Falcao, Van Persie och Fellaini var målsumpare. West Ham hade förstås ett par vassa kontringschanser.

På tilläggstid skulle så United trycka in kvitteringen, då en förlupen boll hamnade hos Blind som tryckte in bollen.

Den bedrövliga domaren Clattenburg tyckte sedan att det var lämpligt att visa ut Luke Shaw.

Totalt var det en match som egentligen tappades i första halvlek. Sett till målchanserna borde det ha varit bekväm seger för United.