U18 vände och vann mot Everton

U18 var i aktion under förmiddagen när man tog emot Everton på hemmaplan. United låg under med 0-2 men lyckades vända och vinna med 3-2 efter två mål av Ruairi Croskery och ett av Marcus Rashford.

Det började dåligt för United som åkte på ett baklängesmål efter 16 minuter. Det dröjde inte länge innan Everton kunde utöka sin ledning till 2-0 och då hade det inte ens gått 25 minuter av matchen.

United kom dock tillbaka och bara sekunder innan halvtidsvilan slog Riley ett perfekt inlägg som Croskery mötte med pannan och kunde reducera.

United började den andra halvleken mycket bra och kunde också kvittera efter en timmes spel när comebackande Jordan Thompson slog en perfekt passning i djupet till Marcus Rashford som inte gjorde något misstag.

Everton var dock aldrig ofarliga och hotade alltid United. Men med kvarten kvar fick en Evertonspelare sitt andra gula kort, för maskning, och United tog över matchen helt. Men segermålet kom inte förrän på stopptid när Croskery, återigen på pass från Riley, kunde stöta in segermålet vid bortre stolpen.

Värt att notera var att United saknade två nyckelspelare i Fosu-Mensah och Gribbin som båda var på landslagsuppdrag.

Manchester United – Everton 3-2 (1-2)

Uniteds mål: Croskery (45, 90), Rashford (60)
United: Henderson – Reid, Tuanzebe, Williams, Borthwick-Jackson – Thompson, Redmond – Riley, Croskery, Mitchell (Dearnley, 82) – Rashford