Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: Preston North End-Manchester United

United vände och vann den tuffa matchen mot Preston igår efter mål av Ander Herrera, Marouane Fellaini och Wayne Rooney. Här är spelarbetygen från matchen.

Betygsskalan är 1-10 där 4 är usel, 5 dålig, 6 godkänd, 7 bra, 8 mycket bra, 9 strålande och 10 utomjordiskt bra.

Startelvan

David De Gea
6

Fortsätter att ha spelat samtliga minuter i år, men borde gjort det bättre på målet. Ställdes kanske lite av touchen på Valencia. Löste allt annat bra.

Antonio Valencia
7

Gjorde en bra match och fick med sig en assist efter inlägget som nådde Fellaini. Också involverad i uppbyggnaden av Herreras 1-1.

Chris Smalling
6,5

Fick kriga en del med busen Kevin Davies men löste det mesta bra. Virrade bort sig någon gång dock och hade kunnat ställa till det med en dålig rensning. I stort får han G+.

Marcos Rojo
7

Rojo har fått möta en hel del forwardstyper han inte kan vara alltför van med den senaste tiden som Bobby Zamora, Ashley Barnes och igår Kevin Davies, men han löser det mesta bra. Funkar bäst med Smalling.

Luke Shaw
7

Ingen insats någon kommer prata om ens om ett år, men stabil som vanligt. Bör dock kunna kräva lite bättring i engelsmannens inlägg/inspel.

Daley Blind
7

Inga problem. Missade en del passningar, men de var också lite längre och svårare vilket ökar risken för att misslyckas. Bra.

Ander Herrera
7

Fick äntligen chansen från start och betalade tillbaka med kvitteringsmålet. Alltid i rörelse och ganska mycket involverad så basken bör få mer speltid framöver.

Marouane Fellaini
6

Den underligaste fotbollsspelaren jag skådat. Helt värdelös i 65 minuter innan han flyttas upp på topp och får stångas vid inläggssituationer. Gör också det viktiga 2-1 målet.

Angel Di Maria
6

Det fanns en del tendenser till återkommande form idag, men han ska kunna så mycket bättre än så här.

Radamel Falcao
5

Ut i 60:e. Det vill sig verkligen inte för colombianen. Han löper bra som vanligt men tekniken är för dålig och bolltappen fortsätter.

Wayne Rooney
6

Målskytt på straff efter att han själv fixat den med ett fint genombrott, men inte bra spelmässigt. Första matchen på topp på länge dock, så kanske lite rostig.

Inhoppare

Ashley Young
7

In i 60:e. Piggt inhopp av Young som assisterade Herrera till kvitteringen. Tryckte in några inlägg också på ett bra sätt.