Supporterträffen i Stockholm inställd (uppskjuten)

Muss måste idag tyvärr meddela att den planerade supporterträffen med Andy Cole i Stockholm har flyttats från den 28 februari till den 9 maj (med reservation för ändringar). Anledningen till detta är omständigheter som arrangören inte kan påverka.

Alla som har köpt biljetter ska ha kontaktats av Tailor Events. Man kan välja mellan att låta biljetten gälla på det nya datumet eller att få pengarna tillbaka.

Vi ber om ursäkt till alla drabbade.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS