Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Supporterträff i Malmö den 9 maj

1383125_540827025991577_1613182793_n

Eftersom Evertonmatchen bokades om till söndagsmatch kör vi den 9 maj istället då vi möter Crystal Palace. (Även denna match står som TBC så inget är hugget i sten. Vi får bara hoppas tv-bolaget tänker rätt och kör grönt så det blir spel den dagen.)

Vi har preliminärbokat 40 platser

Programmet:
Förutom rackarns trevligt umgänge och 90 minuter match kör vi i sedvanlig ordning quiz med fina priser och möjlighet till käk (valfritt så klart. Du bokar på plats). På menyn står Triple B Burger som serveras med bacon, bea, bröd, ost, coleslaw, pommes + vanliga tillbehör för lunchpriset 115 spänn. Har du medlemskort i United så får du rabatt på öl och/eller alkoholfritt.

Without Passion – You´re Nothing!

Plats: O’Learys Malmö Central
Dag: Lördagen den 9/5 (TBC)
Tid: TBC
Kickoff: TBC
Match: Crystal Palace – Manchester United
Anmälan:Facebook eller e-post till unitedsyd@gmail.com.


Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila lokalt@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.