Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U18: Sunderland – Man Utd 1-0

Det blev förlust i den näst sista omgången för Uniteds U18-lag borta mot Sunderland. Siffrorna skrevs till slut till 1-0 och som bekant är United redan klara för playoff-spel men förlusten innebär att United kommer att sluta trea efter Middlesbrough och Everton.

Den ordinarie lagkaptenen Axel Tuanzebe inledde på bänken eftersom han spelade igår med reservlaget vilket innebar att Ro-Shaun Williams tog över bindeln och bildade mittbackspar med Timothy Fosu-Mensah som återigen fick spela mittback.

United hade väldigt lite att spela för och att man förlorade ytterbacken Borthwick-Jackson till skada efter enbart 15 minuters spel hjälpte inte med motivationen. Efter få målchanser kunde till slut Sunderland dra det längsta strået när man med kvarten kvar sätter matchens enda mål. Rashford, Uniteds bäste målskytt, inledde på bänken eftersom han var med på bänken igår med reserverna, kom in efter Sunderlands ledningsmål men United hade ingen lycka för dagen och var tämligen uddlösa framåt.

Nästa match är den sista matchen innan playoff och där åker United upp till Middlesbrough på lördag för match mot de redan klara seriesegrarna.

Sunderland – Manchester United 1-0 (0-0)

United: Henderson – Reid, Williams, Fosu-Mensah, Borthwick-Jackson (Riley 16) -Thompson (Tuanzebe 85), Redmond, Dearnley, Hamilton – Rathbone (Rashford 82), Croskery

Res med oss till Manchester!